Javítóvizsgára mehetek, ha megbuktam a vizsgán és nincs több időpont?
Pontosabban nem buktam még meg, de az a helyzet, hogy a tanár hiába kijavította a dolgozatokat, nem tölti fel a jegyeket neptunba, hanem megvárja míg lejár a jelentkezési határidő az utolsó vizsgára. Voltam olyan bátor és megkérdeztem, hogy mikor számíthatunk rá, erre ő azt válaszolta, hogy nem telt még le a javítási határidő, ezért ne merészeljük sürgetni, én barom névvel kérdeztem, szóval biztos a bukás, de az utolsó vizsgára már a helyhiány és a lejárat miatt sem lehet jelentkezni.
Van még kiírva egy javítóvizsga-időpont, de azt mondták, hogy azzal csak sikeres vizsgát lehet javítani.
Mit lehet ilyenkor tenni? Nem vagyok egyedül, minimum 50-60 hallgató járt így, csaknem hagyják, hogy az erre épülő tárgy fele létszámmal induljon a következő félévben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!