Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit csináljak nyárig?

Mit csináljak nyárig?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy most még eléggé "hasam" van, és nyárra jól a akarok kinézni(annyira nem nagy a hasam csak egy kicsit) mindenki azt mondja hogy nem nagy, de én nem vagyok vele megelégedve. Tehát nyárra jól akarok kinézni, ami bejön néhány csajnak is! Mit tudtok tanácsolni?

2012. jún. 6. 15:10
1 2
 1/11 Zakathol ***** válasza:
kereső -> kockahas
2012. jún. 6. 15:11
 2/11 anonim ***** válasza:
Már nyár van, elkéstél.
2012. jún. 6. 15:17
 3/11 A kérdező kommentje:
Oké a nyaralásra gondoltam kb júliusra
2012. jún. 6. 15:44
 4/11 anonim ***** válasza:
Egy hónap alatt nem fogsz leadni nagy hasat, hogy még szép is legyen az eredmény... Az akkor jött volna össze, ha úgy január környékén kezdesz ezen gondolkozni...
2012. jún. 6. 15:51
 5/11 anonim válasza:
menj el futni minden második nap egy órát utána meg erősítésnek csinálj hasprést meg különböző hasfal erősítő gyakorlatokat meg biciklizz bár az a hasra sokat nemszámít
2012. jún. 6. 15:58
 6/11 anonim ***** válasza:
Szálkásító diéta és aerob edzés. De szerintem már el vagy késve vele. Nyár van...
2012. jún. 6. 16:09
 7/11 anonim válasza:
elkéstél :D
2012. jún. 6. 16:54
 8/11 A kérdező kommentje:
Most nem a nyár a legfontosabb hanem az eredmény!
2012. jún. 6. 19:12
 9/11 anonim ***** válasza:
Akkor már megkaptad a választ hogy mit kell csinálni
2012. jún. 6. 19:17
 10/11 MrPifta ***** válasza:
Azt mondta, jól akar kinézni, a hozzászólók meg fogyást javasolnak. Ha jól akarsz kinézni, egyél töbet. A nagy mackók néznek ki jól :)
2012. jún. 8. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!