Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lehetséges hogy egy hét alatt...

Lehetséges hogy egy hét alatt látványosan látszódjon rajtam a napi 3 óra mozgás? (18/L)

Figyelt kérdés

Vékony lány vagyok, de alapjáraton nem az az izmos fajta. :) Az utóbbi egy hétben minimum napi 3 órát sportolok (1,5 óra futás/biciklizés és 1,5 óra erősítés).

Úgy érzem, hogy már látszódik rajtam az eredménye és ha hozzáérek a combomhoz vagy a fenekemhez erősebbnek is érzem. Vagy ezt csak bemesélem magamnak?:) Nem hiszem, hogy ilyen hamar látszódna a dolog..

2012. jún. 5. 19:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Annyi történt, hogy az izmok glikogén raktárai feltöltődtek, így keményebbek, kicsit nagyobbak lettek, de ez nem netto izomnövekedés.
2012. jún. 5. 19:23
 2/7 anonim ***** válasza:

Mit takar az "erősítés"?

Amúgy nem valószínű, szerintem csak pszichés, de motiválónak jó, az biztos (:

2012. jún. 5. 19:23
 3/7 *Glissade* ***** válasza:

Ezzel én is így vagyok:)

Ha egy tök új mozgást kezdek el, és edzés után a tükörbe nézek, akkor olyan mintha jobban néznék ki és erősebbnek érzem magamat:)

Majd pár héttel késöbb, ugyanolyannak látom magamat mint régen, de akkor meg edzésen érzem úgy, hogy jobban megy:)

Szerintem csak bemeséled magadnak:)( ahogy én is)

2012. jún. 5. 19:33
 4/7 Zakathol ***** válasza:
100%

Plusz a megdolgoztatott izmaid, az izomláztól és a fáradtságtól keményebbnek érzed.

Nem lehetséges egy hét alatt látványosan javulni, ne aggódj :)

A mindennapi 3 órás sport eleve butaság, rendszert kellene vinni a dologba - céljaidtól függően (ezeket le is írhatnád, hogy miért is edzel pontosan(fogyás, izmosodás vagy mit szeretnél))

2012. jún. 5. 19:36
 5/7 A kérdező kommentje:

Régen sokat sportoltam (heti öt edzés), de két és fél éve abbahagytam, mert akkor volt egy komolyabb térdsérülésem, és fél év pihenőt ajánlottak. Azóta rendbejöttem de a fél év kihagyás után sajnos nem tértem vissza az edzésekhez:(

Most igazából azért kezdtem el, mert kicsit nehéz időszakon megyek keresztül, és nagyon jól esik "kimozogni" magamból a stresszt és a szomorúságot, sokkal jobb kedvű leszek a sporttól valamiért.

Persze akkor már azt sem bánnám ha egy kis izom rakódna le rajtam újból.:)

2012. jún. 5. 20:53
 6/7 *Glissade* ***** válasza:

Most viccelsz?:D

Régebben én is heti 5-ször sportoltam, majd lett egy térdsérülésem ami miatt abba kellett hagynom. Szintén pehenőt javasoltak, de az sajnos a "végét" jelentette.

Pár hónap kihagyás után, 2 hete kezdtem el mást mozogni:DDD

2012. jún. 6. 00:12
 7/7 *Glissade* ***** válasza:
Ja, és szintén nem bánnám, ha izmosabb lennék:D
2012. jún. 6. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!