Lehetséges hogy egy hét alatt látványosan látszódjon rajtam a napi 3 óra mozgás? (18/L)
Vékony lány vagyok, de alapjáraton nem az az izmos fajta. :) Az utóbbi egy hétben minimum napi 3 órát sportolok (1,5 óra futás/biciklizés és 1,5 óra erősítés).
Úgy érzem, hogy már látszódik rajtam az eredménye és ha hozzáérek a combomhoz vagy a fenekemhez erősebbnek is érzem. Vagy ezt csak bemesélem magamnak?:) Nem hiszem, hogy ilyen hamar látszódna a dolog..
Mit takar az "erősítés"?
Amúgy nem valószínű, szerintem csak pszichés, de motiválónak jó, az biztos (:
Ezzel én is így vagyok:)
Ha egy tök új mozgást kezdek el, és edzés után a tükörbe nézek, akkor olyan mintha jobban néznék ki és erősebbnek érzem magamat:)
Majd pár héttel késöbb, ugyanolyannak látom magamat mint régen, de akkor meg edzésen érzem úgy, hogy jobban megy:)
Szerintem csak bemeséled magadnak:)( ahogy én is)
Plusz a megdolgoztatott izmaid, az izomláztól és a fáradtságtól keményebbnek érzed.
Nem lehetséges egy hét alatt látványosan javulni, ne aggódj :)
A mindennapi 3 órás sport eleve butaság, rendszert kellene vinni a dologba - céljaidtól függően (ezeket le is írhatnád, hogy miért is edzel pontosan(fogyás, izmosodás vagy mit szeretnél))
Régen sokat sportoltam (heti öt edzés), de két és fél éve abbahagytam, mert akkor volt egy komolyabb térdsérülésem, és fél év pihenőt ajánlottak. Azóta rendbejöttem de a fél év kihagyás után sajnos nem tértem vissza az edzésekhez:(
Most igazából azért kezdtem el, mert kicsit nehéz időszakon megyek keresztül, és nagyon jól esik "kimozogni" magamból a stresszt és a szomorúságot, sokkal jobb kedvű leszek a sporttól valamiért.
Persze akkor már azt sem bánnám ha egy kis izom rakódna le rajtam újból.:)
Most viccelsz?:D
Régebben én is heti 5-ször sportoltam, majd lett egy térdsérülésem ami miatt abba kellett hagynom. Szintén pehenőt javasoltak, de az sajnos a "végét" jelentette.
Pár hónap kihagyás után, 2 hete kezdtem el mást mozogni:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!