Szeretnék elkezdeni futni, ezt találtam "kezdő futóknak" lent! Szerintetek?
Sosem sportoltam, futni sem szerettem igazán, mert nem bírtam. Most viszont kedvet kaptam hozzá, de félek, hogy megint csak negatív élményem lenne, ha nem tudom a mértéket (kondim a béka feneke alatt).
A kérdésem, hogy a linkelt pdf szerintetek jó kiindulópont?
Köszi a válaszokat! 23/L
Teljesen korrekt!
Én csak alkalmanként futok heti 1 alkalommal max, mert elég leterhelő a melóm és bőven elég kipihenni azt is.
Szerintem ez egy jó edzésterv!
Ha esetleg nem tudod tartani a fejlődést amiatt se aggódj, adj időt magadnak, a lényeg a rendszeres mozgás!
Ennek nagyon örülök! Most még jobban lázba hozott! Valamiért a futásról mindig az órákig tartó nyelvemet kilógató dolog jutott eszembe...talán sulis tesiórák? Így, hogy sokszor kell kicsit, nagyon motivál!
Köszönöm szépen! Ment a kéz :)
Az edzésterv nem rossz! Viszont ilyen komolyan szeretnéd csinálni? Úgy értem,hogy edzésterv alapján az egészet?
Mert én sosem néztem edzéstervet futáshoz...egyszerűen pénteken ráérek, futok pár km-t, ameddig bírom, aztán ennyi. :)
Szóval szerintem először kövesd az edzéstervet,ha jónak látod, de utána már ne foglalkozz vele,és annyit fuss, amennyit Te szeretnél. :)
jaa,és ne focipályán,vagy salakon fuss,mert az unalmas és akkor tuti nem lesz többet hozzá kedved. ;) ¸¸¸
Az elején legalábbis ez alapján szeretném csinálni. Én általában könnyebben csinálok valamit, ha látom a végét, és remélem, hogy így végig bírom csinálni! Szeretnék eljutni arra a pontra, hogy majd annyit futok, amennyit tudok és jókedvvel csinálom mindezt.
Egyébként a Városligetbe tervezem a futást, remélem nem lesz így uncsi :)
Mentek a zöld kezek, sajnos nem tudom ki nyomott más színűt :(
Köszönöm a válaszokat! Jöhetnek még :)
Nem hiszem, mert ha még bírom és jól esik, akkor csinálok még egy "kört"...tényleg sosem sportoltam..:)
Amúgy én is gondoltam arra, hogy picit begyorsítom, ha lassúnak találom. Holnap megyek először, majd írok hogy bírtam :) /holnap reggel vizsga, ma tanulok/
És? Bírtad amúgy? Nem szúrt sehol a bordáid között?
Mert kevés futástól is elkezdhet szúrni...:/
Jólvan. Örülök neki. :)))
Igen,levegővételre figyelj...az fontos. ;)
Akkor ne hagyd abba! És további sok sikert hozzá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!