Hogyan tudok meretesebb, latinos popsit s combokat kihozni edzessel?
Clint, azért ha megnézed J Lo combját, láthatod, hogy izmos, tehát edzett, és ég ha a feneke egy kicsit ki is van párnázva, komoly izomzat van alatta.
Kedves Kérdező, nekem nagyon tetszenek az ambícióid, nekem is az a zsánerem. :) A guggolás jó - combra, és csak arra, fenékre semmiképp, a tévhittel ellentétben a guggolás nem ad nagy terhelést a farizmoknak.
Amit én javaslok az a guggolás és a csípőtolás kombója. De nem nevetséges konditermi cicababa módon, tíz kilós rúdra rátéve két ötkilós tárcsát és guggolgatni, hanem tényleg nagyon keményen súlyzózva. Mutatok három cikket, ha ezeket mind figyelmesen elolvasod, akkor el tudsz indulni.
Direkt kezdtem ugy h az izlesem elter az Europaitol...eltem del-amerikaban uh tudom mirol beszelek...s a ferjemet is onnan hoztam...nekunk ez jon be: [link]
s bizonyos keretek kozt formalhato ilyenre, van is vmi brazilian butt lift program csak hat ahhoz meg kene venni a dvd-t. Remeltem talalok itt is hasznos tanacsokat :)
Na, nekem pontosan ilyen az ideálom, amit mutattál. :) De ezekre szerintem nem passzol a "méretes" kifejezés, mert arról a legtöbben hájas, asszonyos fenékre gondolnak.
Szerintem az ilyen DVD-k semmit sem érnek, akár brazil, akár nem. Izmot csakis komoly terheléssel lehet formálni, amihez vagy súlyzós edzés vagy extrém, saját testsúlyos gyakorlatok kellenek. Táncikálás, guggolgatás, lábemelgetés értéktelen.
Szívesen! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!