Ezzel fogynék, és megmarad az izom?
Persze, szálkásító diéta. heti 3x súlyzós edzés, és heti 3x futás, 2-2,5g/tskg fehérje és 3g/tskg szénhidrát mennyiséget próbáld 1 nap tartani. Edzés után power pro+ dextróz turmix. Napközben a megadott fehérje és ch mennyiségeket betartva 6 étkezés (gondolom ezekről már valamennyire hallottál).
Lehet valamit kifelejtettem, de ezeket betartod, szálkásodni fogsz, lemegy rólad a zsír , és izomtömeget pedig keveset vesztesz. A kérdés, hogy mennyi izom van rajtad.. Ha kevés , lehet jobb lenne inkább előbb tömegelni egy ideig, és aztán leszálkásítani. hajrá
Én pedig azt mondom, hogy min.3g*testtömegkg fehérje kell és 1,5-2,5g*testtömegkg ch. Ez szokott beválni általában, nálam is ha 3g alá megyek fehérjében, akkor izomvesztés van. Ezt nem kioktatásnak írtam az első válaszra, csak jótanácsként. Az is csak kiegészítés, hogy nem ajánlott gyors ch az edzés utáni turmixba diétakor. Menjen a protein mellé még glutamin + (kevés) valami összetett ch, pl pufirizs.
De ez is egyéni, van aki tesz bele dextrózt és mégis jó a forma. Nekem nem jött be a gyors cukor.
Tehát reggel zabpehely proteinnel, majd 2,5-3 óránként csirke- kis barna rizs-zöldség, majd edzés után protein+glutamin+pufirizs, rá 40-50 percre hús-zöldség és lefekvés előtt sovány túró. Mennyiségek ugye függnek a testsúlytól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!