(Testépítés) Ha elkezdek porokat enni, és utána abbahagyom (1-2 múlva) akkor a felszedett izom össze fog menni vagy megmarad?
Figyelt kérdés
az abbahagyás alatt azt értem h átlagos mennyiséget fogyasztanák2010. máj. 23. 09:45
1/9 anonim válasza:
Összemegy b+. Össze, sőt, a porozás előtti izom is összemegy. Eltűnik a vákuumban, vágod. Egy száraz csontváz leszel utána és baxhatod a hastáncot, mert nem lesz mit ráznod.
2/9 anonim válasza:
kimenő van a svábhegyen, vagy mi? (kérdezőre értem)
3/9 anonim válasza:
Nem látom sok esélyét, hogy izomtömeget szedj fel.
A pénzeden vegyél inkább újságokat, könyveket és tanulj!
4/9 anonim válasza:
Miközben eszed a port ne vegyél levegőt, mert lemegy a tüdődbe és kurv@ra fogsz köhögni! Akkor már inkább szippantsd!
5/9 anonim válasza:
1-2 hét alatt mit vársz, főleg ha fehérjét veszel? Mi leszel tőle, Félisten?
Amúgy amilyen tempóban szeded föl az izomtömeget olyan tempóban megy le rólad, ha nem veszed igénybe az izomzatod!
6/9 anonim válasza:
A poroktól nem leszel izmos. A kiegészítők ( fehérje, kreatin) csak segítenek, edzés nélkül semmit sem érnek. És az akkor felszedett IZOM mérete pedig akkor marad meg, ha edzed, használod. A szervezeted egyébként a fölösleges izmot leépíti.
7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm ezeket a rengeteg értelmes válaszokat!
3 év edzés után akarok elkezdeni szedni valami tápkieget ,de nem tudom hogy menny értelme van, ezért kérdeztem
tök jó fejek vagytok
2010. máj. 23. 19:04
8/9 Osynho válasza:
Ne haragudj, de tényleg vicces a kérdésed. Mi az, hogy por? Liszt és a porcukor is por. Azoktól nő a kezed? :) Amennyiben például tejsavó proteinre gondolsz, az is kaja. Gyors felszívódású, magas biológiai értékű tápanyag, ami edzés után nagyon hasznos. A felszedett izom meg leépül, ha nem táplálkozol rendesen és nem edzel.
9/9 A kérdező kommentje:
01:52 köszi!
2010. máj. 24. 09:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!