Fehérjepor helyett?
Pohárba két tojásfehérje, rá kb kiskanálnyi cukor, kicsit felverni amíg habosodik, és felönteni a poharat tejjel+ egy kis fahéj
Tudja ez a combo helyettesíteni a fehérjeport ?Mert rosszakat hallottam a szintetikus fehérjéről, ezért mellőzném.
Köszönöm, kezdő kondis
Pledkafi hát te tényleg sok ökörséget összehordtál, számomra már nem nevettető inkább elszomorító hogy mennyire tudatlan vagy ebben a témában. te valahol nagyon elvesztél szerintem kezd újra a téma feltérképezését az alapismereteknél.
és én se tudom eléggé kihangsúlyozni hogy szintetikus fehérje NEM LÉTEZIK!
a nyers tojásról: [link]
a táplálékkiegészítőkről: [link]
Bunnytól egy videó hogy kicsit tisztábban lehessen látni a szteroidok és a tápkieg közti különbséget: http://www.youtube.com/watch?v=yHnmsrMbqLY
és olvasgass még sokat a témában és ezt nem rosszindulatból mondom :)
sajnálom azokat az emberkéket akiknek ezt a nyers fehérjés dolgot ajánlottad.
kérdező régen mikor elkezdtem én is így csináltam aztán rájöttem hogy nagyon nem jó amit csinálok, persze azóta már nagyon sokat informálódtam a témában :)
Pledkafi, azt is leírtam már, hogy miért nem jó a túró edzés után. Azért, mert nagyon lassan felszívódó fehérjét tartalmaz (kazeint), és edzés után ugye minél gyorsabb protein kell, hogy minél hamarabb vissza tudd tölteni a tápanyagokat az izmokba. Erre nem jó a túró. Este viszont kiváló fehérjeforrás, hogy az éjszaka során ellássa az izmokat proteinnel. Főtt vagy sült tojás már jobb megoldás, mivel az közepes gyorsaságú, de sosem nyersen.
A legjobb megoldás viszont a tejsavó protein+gyors szénhidrát (dextróz, vitargo, supercarb fast, carbo x, stb)
Nem kell félni a tejsavó proteintől, teljesen természetes, a sajtgyártás során melléktermékként keletkező savóból szűrik ki (tehát csak fizikai módon, nem kémiailag), mert maga a tejsavó még sok tejcukrot tartalmaz. Ezt távolítják el ultraszűréssel. Majd porlasztva szárítják, ezzel távolítják el a víztartalmat. Sima tejipari műveletetek, nem kell arra gondolni, hogy valakik zuglaborokban, lombikokban varázsolnak porokat.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!