Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Fehérjepor helyett?

Fehérjepor helyett?

Figyelt kérdés

Pohárba két tojásfehérje, rá kb kiskanálnyi cukor, kicsit felverni amíg habosodik, és felönteni a poharat tejjel+ egy kis fahéj

Tudja ez a combo helyettesíteni a fehérjeport ?Mert rosszakat hallottam a szintetikus fehérjéről, ezért mellőzném.

Köszönöm, kezdő kondis

2012. máj. 30. 22:10
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
De még ki is forgatja a szavad és ugyanabban a kommentben nem érti hogy miért farok. :D
2012. máj. 31. 22:52
 22/26 anonim ***** válasza:
De amúgy én vagyok a hulye, hogy leállok vitatkozni. Mindenkinek nem tudok segíteni pedig igyekszem.:)
2012. máj. 31. 22:58
 23/26 anonim ***** válasza:

Pledkafi hát te tényleg sok ökörséget összehordtál, számomra már nem nevettető inkább elszomorító hogy mennyire tudatlan vagy ebben a témában. te valahol nagyon elvesztél szerintem kezd újra a téma feltérképezését az alapismereteknél.

és én se tudom eléggé kihangsúlyozni hogy szintetikus fehérje NEM LÉTEZIK!

a nyers tojásról: [link]

a táplálékkiegészítőkről: [link]

Bunnytól egy videó hogy kicsit tisztábban lehessen látni a szteroidok és a tápkieg közti különbséget: http://www.youtube.com/watch?v=yHnmsrMbqLY

és olvasgass még sokat a témában és ezt nem rosszindulatból mondom :)

sajnálom azokat az emberkéket akiknek ezt a nyers fehérjés dolgot ajánlottad.

kérdező régen mikor elkezdtem én is így csináltam aztán rájöttem hogy nagyon nem jó amit csinálok, persze azóta már nagyon sokat informálódtam a témában :)

2012. máj. 31. 23:07
 24/26 Pledkafi ***** válasza:
Azt megértem, hogy nem tetszik sokaknak a nyers fehérje, de attól még nem kell letámadni. Esetleg tudnám ajánlani lágytojásként megcsinálva, ha van rá időd, nekem nincs kifejezetten, de hála az égnek nincsenek gyomor problémáim, és ismerem azt akitől veszem a tojit, tehát szalmonella kiszűrve, igaz közben az is hogy a tojás lassabban emésztődik ( nem rég kérdeztem meg edzőt ), ezért elnézést kérek. Tojásos, és tehéntúrós turmixról sok helyen olvashatsz, tehát használják... Valaki írta, hogy a tehéntúrós turmix nem jó edzés után..ezt viszont tényleg nem értem meg, azért tojásozok, mert nincs kifejezetten sok időm, és sokszor sajnos tehéntúró, illetve olyan kedvenc gyümölcs ami passzol. De akkor annyit tudok mondani, hogy akkor a legtisztább a hús+rizs röviddel edzés után...
2012. jún. 1. 21:58
 25/26 anonim ***** válasza:
ha baromság akkor már legyen jó nagy
2012. jún. 2. 00:04
 26/26 anonim ***** válasza:

Pledkafi, azt is leírtam már, hogy miért nem jó a túró edzés után. Azért, mert nagyon lassan felszívódó fehérjét tartalmaz (kazeint), és edzés után ugye minél gyorsabb protein kell, hogy minél hamarabb vissza tudd tölteni a tápanyagokat az izmokba. Erre nem jó a túró. Este viszont kiváló fehérjeforrás, hogy az éjszaka során ellássa az izmokat proteinnel. Főtt vagy sült tojás már jobb megoldás, mivel az közepes gyorsaságú, de sosem nyersen.

A legjobb megoldás viszont a tejsavó protein+gyors szénhidrát (dextróz, vitargo, supercarb fast, carbo x, stb)

Nem kell félni a tejsavó proteintől, teljesen természetes, a sajtgyártás során melléktermékként keletkező savóból szűrik ki (tehát csak fizikai módon, nem kémiailag), mert maga a tejsavó még sok tejcukrot tartalmaz. Ezt távolítják el ultraszűréssel. Majd porlasztva szárítják, ezzel távolítják el a víztartalmat. Sima tejipari műveletetek, nem kell arra gondolni, hogy valakik zuglaborokban, lombikokban varázsolnak porokat.:)

2012. jún. 2. 06:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!