Fehérjepor helyett?
Pohárba két tojásfehérje, rá kb kiskanálnyi cukor, kicsit felverni amíg habosodik, és felönteni a poharat tejjel+ egy kis fahéj
Tudja ez a combo helyettesíteni a fehérjeport ?Mert rosszakat hallottam a szintetikus fehérjéről, ezért mellőzném.
Köszönöm, kezdő kondis
ez úgy ahogy van rossz
1. a tojást nem szabad nyersen enni, főzni sütni kell
2. tejet felejtsd el semmi nincs benne ami kell
3. edzés után gyors fehérje + ch
gondolok it tejsavó pl : syngex + dextróz, vitargo
4. más napszakban mehet tojás ,NEM nyersen, csirke+ rizs
miket hallotál a fehérjéről ?
:D
Na kezdjük:
1. Sosem egyél nyers tojást, mert szalmonellás is lehetsz tőle és nyersen a fele sem szívódik fel.
2. Tejet sem igyál, nem kell a felesleges tejcukor és tejzsír.
3. Nincs szintetikus fehérje, a tejsavóprotein porok természetes tejsavó fehérjéket tartalmaznak.
4. Nem jössz ki olcsóbban az otthoni barkácsolt kajáddal, mintha
vennél egy jó proteint+dextrózt.
Én még nem hallottam szintetikus fehérjéről, ha szintetikus lenne akkor nem hívnák tejsavónak meg tojásfehérjének meg hasonlónak. :D
A nyers tojásról viszont már hallottam rosszat.
Valahogy nem tűnik nekem egyenrangúnak egy gyors felszívódású magas biológiai értékű fehérje egy zsíros cukorturmixxal. Ha fázol a tejsavóból kivont fehérjétől akkor egyél eddzés után csirkemellet rizzsel. Kezdőként elég.
edzés utánra nem a legjobb csirke rizs
inkább tejsavó + gyors ch
csirke rizs mehet rá 1 órára
:D
Valami ilyesmit, hogy a szin. fehérjeportól épülő izmokat sokkal hamarabb lebontja a szervezet, ha abbahagyja az edzést..
Nyers tojást miért ne lehetne enni? Vagy csak a néphülyítő filmekben nyomják mint pl Never give up?"gondolok it tejsavó pl : syngex + dextróz, vitargo " ezek mik, amiket írtál??
Leírtuk, hogy miért ne egyél nyers tojást. Azt is, hogy NINCS szintetikus fehérje.
úgy néz ki akkor rosszul tájékozódtam..valaki tudna küldni linket, hogy kit vegyek, mit fogyasszak, mit ne, vagy csak pár sort írna itt vagy priviben..
Az edzéstervemet holnap linkelem, a kezemen a bőrt nagyon kikezdi.. ez ellen valami tipp??
A könyököm se bír minden gyakorlatot, ami a tervben van..érdemes lenne elmenni szem. edzőhöz, hogy ajánljon helyette vmit?
olvasgasd el az alapokat
syngex-egy gyorsfelszívódású fehérje készítmény elsősorban edzés után kell használni
dextróz-gyors felszívódású szénhidrát (szőlőcukor)
vitargo-nagyongyorsfelszívódású szénhidrát
ha nem bírja a könyököd akkor szabálytalanul csinálod a gyakorlatot ,vegyél vssza a súlyból és próbáld szabályosan csinálni
ha izület akkor mondjuk pl:mehetne egy joint x Omega 3
hogy rendbe tedd magad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!