Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Feherjepor kerdes?

Feherjepor kerdes?

Figyelt kérdés
Milyen jominosegu feherjeport tutok ajanlani ami jo egy 17 eves lanynak? 174cm vagyok 56 kilo most fogytam le 70rol viszont nincs lehetosegem elegendo feherje bevitelre normalis etelbol ezert kene valami kiegeszito estere ami keves szenhidratot es zsirt tartalmaz, de dontos hogy jo minosegu legyen.
2012. máj. 30. 11:45
 1/9 anonim ***** válasza:

szerintem neked elég egy sima koncentrátum,

[link]

ez viszonylag jó minőségű

2012. máj. 30. 12:19
 2/9 anonim ***** válasza:

És viszonylag drága.

Nincs különbség, hogy fiúnak vagy lánynak kell a fehérjepor, eheted bármelyiket, ha olcsó kell, és estére, akkor kevertet javaslok, Power Protein 10ezer ft 4 kiló. Csak vigyázz, mert sokan szidják az ízét és az állagát, de nekem bejött :D

2012. máj. 30. 12:29
 3/9 anonim ***** válasza:

Az is jó lehet, de esti fehérjebevitelre a kazein a legjobb megoldás, mivel ez lassan felszívódó protein.

Erre jó kb 150g sovány túró kajálása vagy pedig hogy fehérje tápkieget is ajánljak, itt van a Stillmass kazeinje (night micellar): [link]

2012. máj. 30. 12:30
 4/9 bbuilding ***** válasza:

Ha Minőségi terméket szeretnél akkor Gaspari Myofusion-t válaszd. Emészthetőségben, ízben, Ár/értékben ez a legjobb...

Többféle fehérjét tartalmaz ideális "egész" napos fehérje.

[link]

2012. máj. 30. 15:52
 5/9 anonim ***** válasza:

Ja és 69%-os a régi myo fusion hydro. 61%-os az új probiotic series. Amiben csökkentették a whey tartalmat -ami ugye egy drága alapanyag -, s újdonságként barnarizs proteinnel nyomatták - ami ugye jóval olcsóbb alapanyag.

Az adalékanyagok meg maradtak!!!

2012. máj. 30. 21:31
 6/9 anonim ***** válasza:

Power Protein 10ezer ft 4 kiló

Tévedés nem csak az ízével van baj. Addig amíg nincs törvénybe iktatva, hogy kötelező legyen kevert fehérje esetén a gyártónak ráírni, hogy melyik alapanyagból mennyi van, addig arra kell hagyatkozni, hogy az összetevők felsorolásánál kötelezően a legtöbb alapanyagot kell felsorolás szerűen feltüntetni. Vagy is ez egy szója kupac, azért ilyen az íze, és azért ennyi az ára.

2012. máj. 30. 21:37
 7/9 anonim ***** válasza:
Az én linkemmel egyetértesz szerintem.:)
2012. máj. 30. 21:42
 8/9 anonim ***** válasza:

ha a Stillmass kazeinre gondolsz, igen, mivel az ízesítésen kívűl szinte csak a kazein protein a termék. Jó megoldás lenne a Peak Micellar kazein is, mivel ott más is van. De az ára lassan aranyban mérhető.

Egy termék esetében azért fontos szempont az ár is. Nem tudom mikor jutunk el arra a szintre, hogy a tápkieg vásárlók is tudatosan választanak, és nyúlnak a polcokra. Nem bugyuta reklám maszlagra, meg a haver ezt nyomja, meg .... cselekszünk. Annyira egyszerű, és magyarázni sem kellene, hogy egy 4kg-os protein amit van olyan hely, hogy már 8.990Ft-ért is odadobnak, az miből állhat. kb. 2250Ft/kg-os végfelhasználói ár! Tehát a kiskereskedő, a nagykereskedő, és a gyártó is keres a terméken. Gondolkozzunk, akkor annyiból hogyan lehet magas whey protein arányú, amikor pont a whey alapanyag ára rohamosan emelkedik már évek óta!!!

2012. máj. 31. 06:21
 9/9 anonim ***** válasza:
Így van, nyilván szója a nagy része, mint ahogy a Promix-nek és a Power Pro-nak is, de sajnos sokan csak ezt tudják megfizetni. Már az is megoldás, ha legalább edzés utánra van egy jó kis tejsavó, mint pl. Stillmass 6:3:1.
2012. máj. 31. 07:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!