Hasizom kérdés?
15 éves vagyok.Eddig nem tartoztam az "izomcsókák" közé,de most úgy gondoltam,hogy nekem is kéne egy kis alapizomzatot felpakolni :)
A hasnál megakadtam.Nem akarok egy olyan "hűha" kockahasat,de vmi kocka formája legyen.Eddig felüléseket és haspréseket csináltam pár naponta,de most ,hogy kezdenek látszani a "kockák" észrevettem,hogy kicsit el vannak " deformálódva" egy mm-el a jobb oldali izomcsoport (előről nézve)lejjebb kezdődik és lent a 3. pár kockánál ,már egy kicsit nagyobb az eltérés.
Én csinálnék vmit. rosszul ?Nemhiszem,hogy egy felülést vagy egy hasprést el lehet rontani.
Lehet,hogy az játszik szerepet,hogy balra gerinc ferdülésem van?(a medencém is egy kicsit,de folyamatosan segítek rajta gyógytornával :) )
A hasa mindenkinek kockás.
Csak van olyan akinek eltakarja a zsír.
Szerintem az alakján nem nagyon tudsz változtatni.
Hali! :D Napi hányszor csináltad és mennyit? S mennyi idő alatt látszott meg az eredmény? Étrendeden változtattál valamit a szokásosról?
Én is 15 vagyok és ha hatásos a hasprés meg a felülés elkezdneém :D
Rákerestem..ez durva :)
Válasz az előző előttinek:
Én kb. 2 naponta csináltam 100 felülést + mellé 10-20 keményebb hasprést vagy ferde felülést.( csípőtől lefele vagyok az ágyról,az kemény).Tudom nem sok,de az eddigi kondimat tekintve ez is csoda,pedig mellette egész felsőtestre próbálok gyúrni+felkarra.Ezt majd szeretném egyre növelni,és strandidőszakra már vmicske lesz :DD
2#nak.
Pedig a túlsúllyal nincs gáz :D
171cm 54 kg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!