Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hasizom kérdés?

Hasizom kérdés?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok.Eddig nem tartoztam az "izomcsókák" közé,de most úgy gondoltam,hogy nekem is kéne egy kis alapizomzatot felpakolni :)

A hasnál megakadtam.Nem akarok egy olyan "hűha" kockahasat,de vmi kocka formája legyen.Eddig felüléseket és haspréseket csináltam pár naponta,de most ,hogy kezdenek látszani a "kockák" észrevettem,hogy kicsit el vannak " deformálódva" egy mm-el a jobb oldali izomcsoport (előről nézve)lejjebb kezdődik és lent a 3. pár kockánál ,már egy kicsit nagyobb az eltérés.

Én csinálnék vmit. rosszul ?Nemhiszem,hogy egy felülést vagy egy hasprést el lehet rontani.

Lehet,hogy az játszik szerepet,hogy balra gerinc ferdülésem van?(a medencém is egy kicsit,de folyamatosan segítek rajta gyógytornával :) )

2012. máj. 15. 18:25
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem sok ember szimmetrikus, ez normális. Nem tudod megváltoztatni az izmok tapadási pontját.
2012. máj. 15. 18:30
 2/10 anonim ***** válasza:

A hasa mindenkinek kockás.

Csak van olyan akinek eltakarja a zsír.

Szerintem az alakján nem nagyon tudsz változtatni.

2012. máj. 15. 18:42
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem gerincferdüléstől függ, hanem genetika kérdése. Nekem közel 2 centivel 'lejjebb vannak' a bal oldali kockák. Ez ilyen, nem tudsz rajta változtatni. De ne zavarjon, pl. Jay Cutler is négyszeres Mr. Olympia, pedig neki aztán tényleg asszimetrikus a hasfala.
2012. máj. 15. 18:47
 4/10 anonim válasza:

Hali! :D Napi hányszor csináltad és mennyit? S mennyi idő alatt látszott meg az eredmény? Étrendeden változtattál valamit a szokásosról?

Én is 15 vagyok és ha hatásos a hasprés meg a felülés elkezdneém :D

2012. máj. 15. 18:54
 5/10 anonim ***** válasza:
keress rá Jay Cutler-ra. Nah neki aztán elég felemás a hasizma. Mégis bajnok..
2012. máj. 15. 19:25
 6/10 A kérdező kommentje:

Rákerestem..ez durva :)

Válasz az előző előttinek:

Én kb. 2 naponta csináltam 100 felülést + mellé 10-20 keményebb hasprést vagy ferde felülést.( csípőtől lefele vagyok az ágyról,az kemény).Tudom nem sok,de az eddigi kondimat tekintve ez is csoda,pedig mellette egész felsőtestre próbálok gyúrni+felkarra.Ezt majd szeretném egyre növelni,és strandidőszakra már vmicske lesz :DD

2012. máj. 15. 19:37
 7/10 A kérdező kommentje:

2#nak.

Pedig a túlsúllyal nincs gáz :D

171cm 54 kg.

2012. máj. 15. 19:38
 8/10 anonim válasza:
Jó de menny iidőbe tellett míg elkezdett látszódni?:D A kezdéstől számítva? 1hónap ? :D
2012. máj. 15. 20:46
 9/10 anonim válasza:
Az jó én 180 vagyok 50 kg :/ REmélem rajtam hamarabb elkezd látszódni elvileg ha vékony vagyok :D
2012. máj. 15. 20:48
 10/10 A kérdező kommentje:
Mivel elég vékony vagyok ,ezért pár hét után már látszódnak,főleg edzés után :D De,h még jobb legyen még nyomni kell 1 hónapig sztm .
2012. máj. 15. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!