Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hasizomhoz és a fogyáshoz...

Hasizomhoz és a fogyáshoz melyik a jobb? A hasprés vagy a felülések?

Figyelt kérdés
Tudom hogy sokan azt mondjátok hogy ezek nem fogyasztanak , de az edzőm is azt mondja , meg én is tapasztaltam már máshol !
2012. máj. 30. 20:12
 1/6 dirtboy ***** válasza:
ezek nem fogyasztanak,hol máshol tapasztaltad?
2012. máj. 30. 20:14
 2/6 anonim ***** válasza:

Nincs helyi zsírégetés, tehát hasedzéssel nem megy le a zsír. Diéta kell és aerob edzés heti min. 3-4-szer.

Hasizomerősítéshez heti 3 edzés elég, hasprés és lábemelés függeszkedve.

[link]

[link]

2012. máj. 30. 20:22
 3/6 A kérdező kommentje:
Oké , és milyen étrendet ajánlotok ha egyszerre izmosodni is akarok , meg fogyni is ?
2012. máj. 30. 20:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Ahhoz nincs étrend, mert fogyáshoz szálkásító diéta kell, tömegnöveléshez pedig tömegnövelő étrend. Kezdőknél még egy rövid ideig előfordul izomnövelés és fogyás, de alapvetően két különböző energetikájú folyamat.
2012. máj. 30. 21:01
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem baj , az majd legyen az én bajom , de addig is tudna valaki mondani egy izomnövelő-fogyasztó étrendet ?
2012. máj. 30. 21:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Itt találsz tömegnövelő és diétás étrendet is: [link]
2012. máj. 30. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!