Asdface kérdése:
Futás után "lemerevedik" a térdem. Ellenjavallat?
Figyelt kérdés
Egy héten kb 2-3x szoktam futni. Alkalmanként 8-13 köröket szoktam futni . - attól függ meddig bírom -
Ez kb 3,5-6 km alkalmanként, ami 20-30 perc alatt meg is van. Utánna nyújtani szoktam. Egy hónapja futok kb, még sose futottam, de most fogyni szeretnék.
172 cm vagyok és 78-80 kg. Súlyemelek is mellette, ahogy időm engedi és igyekszem tartani a heti 3-4 alkalmat itt is.
A probléma 1-2 hete jelent meg, hogy futás után merevnek érzem a jobb térdem. Nem fáj, és hajlik is rendesen, de nem úgy működik, ahogy megszoktam.
Most pihentem egy hetet és tegnap futottam 9 kört (9x ~440m) és megint érzem.
Tú lenne terhelve? :S
Kérlek segítsetek.
2012. máj. 29. 06:45
1/3 anonim válasza:
túlterhelés abban az esetben, ha nem szoktál hozzá a futáshoz
2/3 anonim válasza:
csinálj sok térdkörzést,és amint mondtad nem rég kezdted ezért ne terhel ennyire a lábad...előbb fuss kissebb távokat..,és fokozatosan növeld!
3/3 anonim válasza:
én lúdtalpas vagyok, és sajnos nekem is fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!