Nilacidot szabad szednem? Rá van írva, hogy: Ellenjavallat: Gyermekkor, Terhesség, Szoptatás. Mivel csinálok jót, ha beveszem vagy ha nem?
Sziasztok!
Rettentő nagy gyomorégésem, hányásaim és terhességem elején kiderült gyomorsérvem van, amitől ha nem eszek időben (kb. 4 órára az előző evésre) be is görcsölök.
A belgyógyászom Nilacidot írt fel. Erre rá van írva, hogy: Ellenjavallat: Gyermekkor, Terhesség, Szoptatás.
18 + 3 hetes vagyok.
Most mivel csinálok jót, ha beveszem vagy ha nem???
Szia!
Én mindhárom terhességem alatt Nilacidot szedtem gyomorégésre orvosi utasításra. Hála Istennek egészséges gyerekeim születtek.
Konzultálj orovssal, de szerintem nem fogja azt mondani, hogy nem jó!
Szia!
Köszönöm, akkor megpróbálkozom a Nilacidot beszedni. De félő, hogy rá van írva!
Neked a Nilacid segített? A Reny nem volt elég Neked se?
Köszönöm.
Szia!
ezt szedem én is kezdődő gyomorfekélyem van, 34 hetes vagyok
tapasztalat hiányában nem ajánlják
nálunk eddig minden rendben a babával...
a 34 hetes vagyok :-)
nekem a 20. hétig semmit nem engedtek szedni, ezért a sav alaposan fel is marta a légcsövemet, a gyomromat, sőt még a szájnyálkahártyámat is
nagyobb baj, ha nem szedsz rá semmit, mondjuk nekem a rennie kakát sem ért, 4*3-ával ettem, aztán kaptam a nilacid+ dipankrin kombinációt, azóta jobb
Első vagyok.
Én nem szedtem csak Nilacidot, mert eslőre azt ajánlotta az orvos. Nem mindig segített. Jobb volt az, főleg a terhesség vége felé, hogy keveset ettem, és gyakrabban. Volt, hogy az ebédemet 3x-ra ettem meg, mert különben iszonyúan égett a gyomrom.
Sziasztok!
Ti összerágtátok vagy ezt is lehet úgy szopogatni, mint a Renniet?
Nekem az a jó, ha nem túl sokat, de minnél sűrűbben eszek. De már én is észrevettem, hogyha nem eszek begörcsölök, ha eszek ég a gyomrom.
Kezdődő gyomorfekélyre hogyan jöttek rá?
A Rennie nekem is olyan, mintha cukorka lenne sajna, nagyon kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!