Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség 37. hetében lehet...

Terhesség 37. hetében lehet neocitrant inni? Két bögrével ittam, nem volt rajta ellenjavallat, csak az első 3 hónapra.

Figyelt kérdés
Aki itta annak egészséges lett a babája? Dokim kicsit megijesztett, mert ma felhívtam és mondta, hogy nem volt jó ötlet, de le kellett tennie, mert szülésben volt, nem tudtunk tovább beszélni. Most meg agyalok.
2012. febr. 13. 11:48
 1/4 anonim ***** válasza:

Én is pont a 37. héten lettem beteg, és nekem ilyenkor az ACC-t javasolta a doki. Azt mondta, inkább igyam meg, minthogy szenvedjek, az a babának sem jó.

Szerintem 2 bögre Neocitrantól még nem lesz baja a babádnak. Most már elvileg nagy és érett magzat, úgyhogy csak nem fogja befolyásolni a Neocitran.

2012. febr. 13. 12:19
 2/4 anonim ***** válasza:
elolvastad mit ír a neocitran tájékozatója?
2012. febr. 13. 12:31
 3/4 anonim ***** válasza:
ja, hülye vagyok, látom hogy elolvastad. bocs :D
2012. febr. 13. 12:31
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen, olvastam, hogy csak az első 3 hónapban nem szabad inni, de mégsem értettem a dokim miért mondta, amit mondott.
2012. febr. 13. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!