Egy hónap alatt formába lendülhetek?
Mi a suliba még most hajtunk,de 11-től semmit nem fogunk csinálni,ezért 11-én vagy 9-én szeretném kezdeni az egészet...(azért egy hónap alatt,mert megyek táborba,ahol sok az ismerős) na szóval leírok pár lehetőséget és megírnátok légyszi,hogy szerintetek melyik lenne a legjobb?esetleg valami más...
1.Spartacus edzés 2 naponta+futás 2naponta(felváltva futás és spartacus....azt olvastam nőknek is jó,csak kisebb súllyal..)
2.Minden nap futás/biciklizés 2x+has,vádli,comb,kar erősítő gyakorlatok(egyelőre efelé hajlok,mert ezt valószínűbb hogy meg tom csinálni...)
3.egyéb(légyszi ha ez,akkor írjatok tippeket)
egyébként a cél 5-7kg leadása,közben lapos hasat varázsolni és feszesebb bőrt....
15/L
a táborba, ha sok az ismerős, akkor azt is tudják, hogy dagi vagy...
amúgy, ha a suli miatt nem tudsz edzeni, akkor veszett fejsze, te az a lusta embertípus vagy, aki sosem fog formába lendülni, mert mindig talál valami kifogást.
Bocsi a kicsit nyers megfogalmazásért. Egyél egy csokit gyorsan, attól majd jobban leszel...
(ja és amúgy -mielőtt belekötnél hogy ha ennyi le tud menni és még akarom h menjen le-,igen,duci voltam,mostmár olyan normális,csak jobban érezném magam úgy...nemtom mit szólogatsz be mikor fogalmad sincs mi a helyzet...)
értelmes válaszokat szívesen fogadom:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!