A karatéval mennyire tudom megvédeni magam az utcán? Melyik a legmegfelelőbb stílus az utcai harchoz?
Azért, mert 4-5 év alatt az alapokat tanulod meg. Mondjuk a shotokanban megtanulod (ha csak a formagyakorlatokat nézzük) a Heian katákat, és ezek még csak a tanuló katák.
Esetleg, ha minden nap 3-4 órát gyakorol valaki és külön foglalkozik vele a mester, akkor talán...De hát nálunk ugye, nem ez a jellemző.
http://www.youtube.com/watch?v=3Ignz0VLLwA
Ne higgy a netes trolloknak a krav maga is tökéletesen megfelel erre a célra, ha komolyan veszed... Nem véletlenül tolják ezt a rendőrök is... az egész erre lett kitalálva...
amúgy én judozom 11 éve krav maga 3 éve.
ha utcán betalálnak megpróbálom békésen elintézni...
tavaj siófokon nem sikerült a békés megoldás 6 brazil ellen... a legnagyobb pofájúnak meg megfeszegettem a karját, még sírva is fakadt, a többinek egyből nem volt nagy a szája.
Olyat keres ami neked a legtesthez állobb, lehetsz egyedi is, Legyél gyors, erős, Mozgékony!! :)
Azt tudom hogy az igazi harcban a tested minden pontját edzened kell , Valódi harc /Utcai harc.! Fuss Fekvőtámasz felülés Guggolás!! Jó erőnlét is kell! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!