A karatéval mennyire tudom megvédeni magam az utcán? Melyik a legmegfelelőbb stílus az utcai harchoz?
Mint mondták előttem, a Kravot felejtsd el, azért, amit az előző is írt. A Jujutsuból kiloptak néhány haladó technikát, amiket azonban te nem fogsz tudni használni, mert a rendes használatához kellene az alap technikák is.
Karatéval meg attól függ, hogy mennyire sparringoltok. Ha egyáltalán nem, vagy csak nagyon keveset, akkor nem nagyon.
Utcai harcra a Jujutsu, Wing Tzun/Chun (Wing Tsunot felejtsd el, mert pénzlehúzás, mint a Krav), box, savate (francia box), eskrima. Hirtelen ennyi jutott eszembe amikről tudom, hogy rendesen használható az utcán.
Ha javasolhatom ne itt keresd a választ.
Egyesek lejárató hadjáratot folytatnak itt néhány stílus iránt míg egy másikat istenítenek.
Legjobb ha a választ edzőtermekben keresed. Ha több mindent kipróbálsz, akkor tudni fogod mi miért jó és mik a hiányosságai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!