Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Bodybuildingbolt.hu-n akciós...

Bodybuildingbolt.hu-n akciós most a Serious Mass tömegnövelő, érdemes rá beruházni, ha az embernek 80gramm szénhidrát hiányzik az étrendjéből? Lehet vele pótolni?

Figyelt kérdés
2012. máj. 26. 20:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ma 12.03, ne haragudj, nem kötekedésből írom, de edzés közben pont nem kellene ch-t fogyasztani, mert az lenne a cél, hogy a súlyzós edzés során lemerítsük a glikogénraktárakat. Ha nem meríted le, akkor az edzés utáni dextróznak nem lesz helye, így az megy zsírba.

Azért is muszáj lemeríteni, mert az edzés utáni gyors ch (pl dextróz, vitargo) mintegy pumpaként viszi magával az aminosavakat a sejtekbe. Ha nincs lemerítve (mert ugye te ennél malto-t edzésközben) akkor nincs ez a pumpahatás, tehát elveszted a hatékony tápanyagvisszatöltést.

2012. nov. 1. 12:11
 12/14 anonim ***** válasza:

Ha megfigyeled én kis mennyiséget írtam.

Ha nekem nem hiszel, akkor olvasd el a cikket:

[link]

2012. nov. 11. 12:14
 13/14 anonim ***** válasza:
nem írtál mennyiséget. És továbbra is tartom, hogy edzés közben nem kell cukor. Engem nem érdekel ki mit ír, nekem ez 27 éves edzési tapasztalatból is jön és élelmiszermérnök is vagyok, én is írhatnék erről cikket. Ennyit erről. A kérdező meg majd eldönti, hogy kinek hisz! :)
2012. nov. 11. 12:52
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem írtam mennyiséget, tehát nincs mibe belekötnöd.
2012. nov. 26. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!