Szeretnék izmos lenni, egy kis tanács?
diéta nélkül lehetek izmos? edzés terv szerint járok gyúrni, a diétát nem bírom betartani 18F vagyok és mindent zabálok, a súlyom olyan normál 75kg 183 centi
szal nem vagyok vékony, és kövér sem, ruhában még izmosnak is tűnök.. ( csak ruhában :D)
szal szeretnék kockásodni mennék én edzeni minden nap de állítólag nem szabad...
vélemény?
szal elérhetek valamit diéta nélkül? mien időközönként járjak?
eddig 2 alkalommal voltam úgy 2 órát, de már most is látok változást, tehát gyorsan változok, csak félek, hogy ez így abba is fog maradni.
Na várj most kevered a dolgokat. Izomnöveléshez tömegnövelő étrend kell, kockás hashoz pedig szálkásító diéta. Kox nélkül ez egyszerre nem szokott összejönni, hogy izmosodsz és zsírt adsz le.
Járj heti 3-szor teljes testes edzést végezni egy hónapig:
Majd mehet osztott edzésterv, de kezdetben elég 3 napos szintén.
Egy nem nagy, de viszonylag jó formához is helyes étkezés kell, hacsak nem vagy szuper genetikájú.
Ezt a cikket neked írták.:)
Ezeket egyed:
fehérje: sovány húsok, tojás, sovány túró (este) , protein tápkieg.
ch: zabpehely, rizs, krumpli, teljes kiőrlésű kenyér, teljes kiőrlésű tészta, + sok zöldség menjen.
zsírok: lenolaj, halolaj
muszáj időhöz kötni? nem esik jól és nem is bírom, úgy csináltam, hogy
reggel 7:00 teljes kiőrlésű kenyér+vaj + paprika+paradicsom"csirkemell sonka
10-11 között egy almas
ebéd csirkemell + rizs
uzsonna: alma / kivi
vacsora: tojás vagy tlejes kiőrlésű kenyér + kőrözött
" viszont olvastam valahol, hogy a legjobb diéta az a csirkemell+ rizs, jó ha csak ezt eszem de nem időhöz kötve? hanem amikor éhes vagyok és annyit amennyi jól esik?
jobb lenne ha kiszámolnád és kimérnéd mennyit eszel.
Tömegnöveléshez kell napi 2-2,5g*testtömegkg fehérje és 5-6g*testtömegkg ch. ezt kellene napi 6-7 étkezésre elosztani 2,5-3 óránként.
lehetetlen...
reggel tuti hányok az evéstől
délig nem is szoktam enni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!