Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szeretnék izmos lenni, egy...

Szeretnék izmos lenni, egy kis tanács?

Figyelt kérdés

diéta nélkül lehetek izmos? edzés terv szerint járok gyúrni, a diétát nem bírom betartani 18F vagyok és mindent zabálok, a súlyom olyan normál 75kg 183 centi

szal nem vagyok vékony, és kövér sem, ruhában még izmosnak is tűnök.. ( csak ruhában :D)

szal szeretnék kockásodni mennék én edzeni minden nap de állítólag nem szabad...

vélemény?

szal elérhetek valamit diéta nélkül? mien időközönként járjak?

eddig 2 alkalommal voltam úgy 2 órát, de már most is látok változást, tehát gyorsan változok, csak félek, hogy ez így abba is fog maradni.

2012. máj. 23. 19:18
 1/10 anonim ***** válasza:

Na várj most kevered a dolgokat. Izomnöveléshez tömegnövelő étrend kell, kockás hashoz pedig szálkásító diéta. Kox nélkül ez egyszerre nem szokott összejönni, hogy izmosodsz és zsírt adsz le.

Járj heti 3-szor teljes testes edzést végezni egy hónapig:

[link]

Majd mehet osztott edzésterv, de kezdetben elég 3 napos szintén.

2012. máj. 23. 19:23
 2/10 anonim válasza:
mindennap ne járj kondiba. ha most kezdted akk heti 3szor elmész azt jó. de akkor is legyenek pihenőnapok az edzésnapok közt. ha hizasra hajlamos vagy akkor pedig tartsd a dietat, mashogy nem fog menni hiaba edzesz kell egy étrend. nem muszaly keveset enned, csak egeszseges kajakat kell enni, nem összezabálni mindent
2012. máj. 23. 19:26
 3/10 A kérdező kommentje:
nem akarok ilyen szuper szálkás lenni, és nagydarab sem akarok lenni, egyszerűen csak alakot akarok... olyan normálisat, ne egy nagy löttyedtség legyen rajtam, hanem mondjuk két mell meg egy szép has és karok.
2012. máj. 23. 19:26
 4/10 anonim ***** válasza:

Egy nem nagy, de viszonylag jó formához is helyes étkezés kell, hacsak nem vagy szuper genetikájú.

Ezt a cikket neked írták.:)

[link]

2012. máj. 23. 19:28
 5/10 A kérdező kommentje:
próbálkoztam diétával, de 2 napig bírtam, aztán összehánytam magam... csirkemell + rizs... csak ezt akartam enni, ez jó? esetleg rizs helyett valami más? mert szerintem allergiás vagyok rá... egyszerűen ahogy számba veszem öklendezek tőle... később meg csak rosszul leszek...
2012. máj. 23. 19:39
 6/10 anonim ***** válasza:

Ezeket egyed:

fehérje: sovány húsok, tojás, sovány túró (este) , protein tápkieg.

ch: zabpehely, rizs, krumpli, teljes kiőrlésű kenyér, teljes kiőrlésű tészta, + sok zöldség menjen.

zsírok: lenolaj, halolaj

2012. máj. 23. 19:42
 7/10 A kérdező kommentje:

muszáj időhöz kötni? nem esik jól és nem is bírom, úgy csináltam, hogy

reggel 7:00 teljes kiőrlésű kenyér+vaj + paprika+paradicsom"csirkemell sonka

10-11 között egy almas

ebéd csirkemell + rizs

uzsonna: alma / kivi

vacsora: tojás vagy tlejes kiőrlésű kenyér + kőrözött

" viszont olvastam valahol, hogy a legjobb diéta az a csirkemell+ rizs, jó ha csak ezt eszem de nem időhöz kötve? hanem amikor éhes vagyok és annyit amennyi jól esik?

2012. máj. 23. 19:46
 8/10 anonim ***** válasza:

jobb lenne ha kiszámolnád és kimérnéd mennyit eszel.

Tömegnöveléshez kell napi 2-2,5g*testtömegkg fehérje és 5-6g*testtömegkg ch. ezt kellene napi 6-7 étkezésre elosztani 2,5-3 óránként.

2012. máj. 23. 19:49
 9/10 A kérdező kommentje:

lehetetlen...

reggel tuti hányok az evéstől

délig nem is szoktam enni :(

2012. máj. 23. 19:51
 10/10 anonim ***** válasza:
Figyelj, ez így nehéz lesz, izmokat szeretnél, de az nem lesz a semmiből, kajálni kell hozzá.
2012. máj. 23. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!