Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Zyzz féle aesthtetics crew-t...

Zyzz féle aesthtetics crew-t akarok alapítani. Szerintetek lenne érdeklődés iránta?

Figyelt kérdés

2012. máj. 23. 17:54
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Ha megvan hozzá a megfelelő szaktudásod és a jó reklámot képező fizikumod, szerintem lenne iránta érdeklődés.
2012. máj. 23. 18:15
 2/19 A kérdező kommentje:
nem akarok nagy felhajtást. én csak pár srácot szeretnék gyűjteni. am a fizikumom: 1 hónapja fogtam neki, de szépen alakul, szerencsére jó genetikám van.
2012. máj. 23. 18:17
 3/19 A kérdező kommentje:
szaktudásom megvan. így bárkinek ki csatlakozna tudnék segíteni neki a fejlődésben.
2012. máj. 23. 18:18
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
1 hónap? Genetika? Szaktudás? Na ne viccelj... :)
2012. máj. 23. 19:50
 5/19 anonim válasza:
Biztosan lenne érdeklődés... főleg, ha olyan szép vagy, mint Zyzz volt... a lányok érdeklődni fognak, ez garantált. :)
2012. máj. 23. 21:31
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Mostanában szerencsére minden kezdőnek jó genetikája van mert az első pár hónapban gyors a fejlődés. :D
2012. máj. 23. 21:50
 7/19 A kérdező kommentje:

19:50. miből gondolod,hogy nem értek hozzá, és nem jó a genetikám? ezt mivel próbálod megcáfolni?:)

ismersz? nem. én már értem el sikereket más sport terén. 13 év után szögre akasztom a stoplisom és a fősulira koncentrálom.

kíváncsi lennék rád.ha ennyire lekezelő vagy !

Genetikát nem arra értettem hogy első hónapban fejlődtem.

2012. máj. 23. 23:00
 8/19 anonim ***** válasza:
Soha sem volt ilyen , hogy Aesthetics Crew mint 1 'csoport'. Zyzz (meg bátyja) haverjai alkották ezt a csapatot, gyúrtak együtt-külön , majd elkezdték magukat így nevezni. De ez sose vált csoporttá, amibe 'be lehetett volna lépni'. Egy edzős haveri kör volt, semmi több.
2012. máj. 23. 23:23
 9/19 A kérdező kommentje:
igen. mindent tudok, am volt egy alap feltétel 10% alatt kellett legyen a testzsírszázalékuk. Én nem is mondtam hogy csoport volt. De mivel nekem nincs olyan baráti társaságom kivel leehetne alapítani, így keresek. kérlek olvasd el a kérdés,mielőtt oltogatnál :)
2012. máj. 23. 23:31
 10/19 anonim ***** válasza:
hol lax? ha olyan hülyeségeket csinálsz mint amiket ők csináltak, jövök ;)
2012. máj. 27. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!