Ha nem olyan kövér a hasam csak van rajta egy kis felesleg akkor azt csak futással is le lehet adni, nem kell diéta hozzá?
Figyelt kérdés
Tehát sok mozgással is le tudom adni, ha nem diétázok akkor is?
Mert nem szeretnék diétázni és amugy nem sok a fölöslegem csak van egy kis pocakom.
2012. máj. 19. 13:12
1/7 anonim válasza:
Leadhatod vele, ha a kalóriamérleged ezzel lesz mínuszban.
2/7 A kérdező kommentje:
heti 2x lenne rá lehetőségem, kifulladásig ugyhogy szerintem majdnem biztosan minuszba lesz :D
2012. máj. 19. 13:52
3/7 anonim válasza:
Szia! Szerintem a futásnál egyszerűbb megoldása is van! Csinálj 2 naponta, a te képességedhez szabott mennyiségű hasprést, azaz felüléseket! Bár az első pár alkalom után jelentkezhetnek háti fájdalmak, de hamar hozzá szoksz! Ilyen esetben sokkal hatásosabb ez a megoldás, mint a futás,és kevésbé fáradsz ki tőle.
4/7 A kérdező kommentje:
hasprést rendszeresen csinálom, csak hasból is le kell adnom :)
2012. máj. 19. 14:06
5/7 anonim válasza:
Na ez egy óriási nagy tévedés. Ugyanis nincs helyi zsírégetés, tehát a haspréstől és felüléstől nem megy le a zsír, nem onnan fogysz, amit éppen dolgoztatsz. Erre millió cikk van és tapasztalat is. Tehát maradjon az aerob edzés heti 3-4-szer, az fogja levinni a hasat (is).
7/7 anonim válasza:
Hát 14.02-es te ezt elég rosszul gondoltad:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!