Miért jön mindenki a diétával, hogy az is kell ahhoz hogy kockahasunk legyen?! Ha valakin nincs felesleg akk nem kell diéta, Vagy tévedek?
Szoval mindenki irja hogy diéta, diéta... De ha nincs felesleg hova a diéta? Meg minek?
Pl:kockahas= diéta meg gyúrás de minek diéta amikor nem is tusják hogy most hogy álll...
sok ilyen cikk van erről, ha nekem nem hiszel.
ha csak az írhatna választ a kockahasas kérdésekre, aki rendelkezik is eggyel, akkor ezek a kérdések megválaszolatlanok lennének...
Nekem van, nem diétázok, és hasedzést sem csinálok évek óta... Na, vajon hogyaf4szba lehetséges ez?
Úgy lehetséges, hogy alacsony a testzsírod. Sok ilyen embert láttam már, akik nem edzenek hasra,de a nehéz súllyal történő edzések (guggolások, csigás letolások, stb.) miatt elég jó hasizmaik vannak és genetikailag nem hízékonyak. Ez nem olyan nagy csoda.
Viszont akiknek vastagabb zsírréteg fedi el a hasizmait, azoknál csak a diéta a megoldás, hiába hasazik valaki 1000 felülést vagy hasprést, ebben azért megegyezhetünk.:)
Jogos a kérdés! Jó sok kubikost láttam kockahassal, akik szalonnán, kolbászon, kenyéren és hagymán éltek. Mindig örültek ha a tűző napon végzett órákig tartó munkát megszakította esetleg egy nő feltűnése, vagy a pihenő.
A tenyerük kérges, akkorát szorítanak, amit a hobbigyúrós sosem.
És az miért jó ha kérges tenyérrel nagyot szorítasz?
Hogy jön ez ide egyáltalán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!