Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért jön mindenki a diétával,...

Miért jön mindenki a diétával, hogy az is kell ahhoz hogy kockahasunk legyen?! Ha valakin nincs felesleg akk nem kell diéta, Vagy tévedek?

Figyelt kérdés

Szoval mindenki irja hogy diéta, diéta... De ha nincs felesleg hova a diéta? Meg minek?

Pl:kockahas= diéta meg gyúrás de minek diéta amikor nem is tusják hogy most hogy álll...

2012. ápr. 2. 22:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Pusztán éreztettem a minőségi különbséget. Az a haszna pl., hogy nem vallasz kudarcot mikor nők megkérnek nyiss ki egy lezárt befőttes üveget.

Jókat kérdezel...

Van valami plusz haszna, ha 30 helyett 35 kilóval bicepszezel?

2012. ápr. 6. 11:20
 12/17 anonim ***** válasza:

Hidd el ki tudok nyitni befőttes üvegeket, ha látnál ezt nem kérdőjeleznéd meg.

Nem az a haszna, hogy 5 kg-al nagyobb súllyal edzél, hanem hogy szeretem csinálni és még jobban is néz ki az ember tőle, de ehhez nem kell árkot ásni egész nap.:)

2012. ápr. 6. 11:30
 13/17 °:Amigo:° ***** válasza:

A nők szeretik is a kubikosokat, mindig füttyögnek utánuk az utcán :-D

Főleg, mert kérges a tenyerük, kockás a hasuk és tele vannak pénzzel.

2012. ápr. 6. 13:12
 14/17 anonim ***** válasza:

Montez árkot ásni szükségszerűségből kell adott esetben egész nap, mint azt te is tudod. Főleg a régebbi időkben volt ez az élet velejárója. Ettől független emberünk lehetett értelmes, csak nem burzsuj családba született.

A kérdésre visszatérve az utóbbi tíz-húsz évben elég sok nehéz fizikai munkát végzőt nyaranta, akik nem hiszem, hogy ezt élvezték, de meglátszott rajtuk az alkati változás. Kockahas, és hasonlók, diéta nélkül.

Lényegileg arra akartam célozni, hogy mint egyike azoknak, akik éveken át végeztek nagyon megerőltető fizikai munkát, manapság edzőként nem tudom komolyan venni ezt a sok hobbigyúrós-nyálas-zenehallgató mitugrálszt, akik hozzánk járnak bohóckódni.

Ámbátor jó pofát vágok hozzájuk (jól felfogott érdekem), de az életben nem lesz belőlük, még

kockahasú "kigyúrt" ember sem, versenyző meg végképp!

Örülök, ha személyedben nem ezzel a kategóriával társalgok, mert végső soron érted miről beszélek, sőt még egyet is értesz vele.

2012. ápr. 6. 13:42
 15/17 anonim ***** válasza:
Edző úr, te most általánosítasz :-) Jó húsvétot!
2012. ápr. 6. 13:43
 16/17 anonim ***** válasza:
54%

Sok mindenben tudnék vitatkozni veled, de szerintem parttalan lenne az egész. Az alapfeltételezésed sem állja meg a helyét, hogy kockás a hasuk a kubikosoknak. 10-ből talán 1-2-nek, ha látszik valami. Nekik pedig alapból ilyen az anyagcseréjük bármit esznek, plusz még ugye nem kevés kalóriát dolgoznak le.

Az pedig részedről általánosítás, hogy a testépítők nem erősek, nem csak a terembe csevegni lejáró gyúrósok vannak. De még azokat sem nézem le, nem mindenkinek ugyanaz a célja.:)

2012. ápr. 6. 14:49
 17/17 anonim ***** válasza:

Tényleg parttalan volna, ugyanis ez a szövegértelmezésedből fakad, ugyanis ezt írtam:

"Jó sok kubikost láttam kockahassal, akik szalonnán, kolbászon, kenyéren és hagymán éltek. "

Ez nem azt jelenti, hogy valamennyiből az összeset, hanem szó szerint jó sok ilyet láttam.

Meglehet káprázott a szemem, akár nekem mikor alapfeltételezést véltél kiolvasni.

2012. ápr. 11. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!