Hogy is van ez Fegyenc edzés?
Kérdező!
A fekvőtámaszban és a húzódzkodásban elérted a mesterlépést?
Mert ha igen, akkor lenne egy pár kérdésem majd, ha lehetséges?!
Akkor a következőkre szeretném, ha választ adnál:
- mikor kezdted, mennyi idő kellett, hogy eljuss a m.lépésig?
- ez idő alatt mennyit vastagodtál izomba, és mennyit híztál?
- az első lépéssel kezdted-e, és milyen időközönként mentél a köv. lépésre?
- milyen sűrűn edzettél, volt-e kihagyásod?
- végül a legfontosabb: milyen szinten voltál, és mennyi erőt adott ahhoz képest a f.e.?
Ja, és kevered-e valami mással (pl. kettlebel, M. H., stb..)
Válaszodat előre is köszönöm!
Köszi.
Végül is most megleptél ezzel a válasszal.
A könyv nagyon nagy erőnövekedést "ígér" ezzel a módszerrel. Na most akkor ezek szerint Te egy évi kondi edzéssel elérted a fekvőtámaszban a mesterlépést!?
És azt hogy érted, hogy a 4 napos osztott edzéspr. nem ért semmit? Mármint tömegre nem? Mert úgy néz ki hogy erőre mégis ért valamit...
Az a helyzet, hogy olyan embert keresek, aki kizárólag fegyencedzést csinál mióta kijött a könyv, mert igazából tudni szeretném, hogy tényleg nyújtja-e azt, amit ír!
Én most vágtam bele, és érdekelne, hogy mire számítsak erőnövekedést illetően, mert más dologban igen erőteljesen a könyv elfogult és csúsztat (pl. Hogyan kell edzeni, ha az életed múlik rajta? -Egykezes fekvő.) Szerintem inkább 20 év küzdősport / harcművészet. Úgy értem, hogy egy olyan ember, aki mondjuk 10 évig versenyzett muay thai-ban, annak nem hiszem, hogy gondot okozna egy egy kézzel húzódzkodó szálkásabb embert lenullázni. Szóval az erőnövekedés a börtönben nem minden, azért írtam a "csúsztatást".
De ettől függetlenül érdekelne, ha valaki viszonylag régóta csinálja, milyen erőt ért el vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!