Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy működik az első nap a...

Hogy működik az első nap a konditerembe? 24F

Figyelt kérdés

Be lépek oda köszönök, hogy szevasztok és tovább?

Soha nem gyúrtam és soha nem sportoltam!

Komoly válaszokat szeretnék, bizonyára mindenkinek volt első napja a konditerembe.

2012. máj. 16. 18:00
1 2
 11/14 Snapette ***** válasza:

Esetleg elmehetsz előtte körülnézni, hogy mik is vannak ott, milyen gépek, könnyebb edzéstervet csinálni, ha tudod, hogy mik a lehetőségek. Nyugodtan megkérdezhetsz bárkit, hogy mi hogyan működik, senki nem fog sem kiröhögni, sem lekezelni, s ha igen, akkor valószínű kifogtad az egyetlen barmot. Egyébként minél szélesvásznubb ott valaki annál kisebb a valószínűsége, hogy lekezelne, ők is kezdték valahol.

Dolgozó embert ne zavarj, és ha valaki dolgozik egy gépen, akkor kérdezd meg, hogy használhatjátok-e felváltva mielőtt bepattansz a helyére ha épp felállt. (Ha elállítasz egy gépet amit felváltva használtok illik visszaállítani.) Egyébként mindenre érvényes: tárcsákra és egykezesekre is, hacsak nem az állványról veszed le, kérdezd meg, hogy valaki használja-e, mielőtt elemeled. Ennyi, semmi ördöngős nincs benne.

2012. máj. 16. 21:02
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

Azért az a "kezezés" eléggé b*zibár-szokás...

Nem hiszem, h. ez általános lenne, :-/

"Hogy működik az első nap a kisközértben a sarkon? 24F

Be lépek odamegyek a pulthoz, és leemelek egy befőttes üveget?

Soha nem vásároltam még!

Komoly válaszokat szeretnék, bizonyára mindenkinek volt első napja egy boltban."

kb. ilyen szintű a kérdésed... :DDD

annyi még, h. ne menj izompólóban, meg ilyen "kiafaszagyerek" feelinggel... - nem szólnak be, de nem szimpi...

mint ahogy a boltban hangosan elf*ngani magad sem... :-/

2012. máj. 16. 22:07
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Jöhetnek még válaszok. De, ha valakinek még eszébe jut valami akkor írjátok csak le, nagyon fontos volna. Nem akarok kellemetlen helyzetbe kerülni. :)
2012. máj. 17. 10:53
 14/14 anonim válasza:

nekem jól ment az első napom:)

az a lényeg hogy vidd magaddal az egyik haverodat,aki kicsit tapasztaltabb,és úgy nem lesz para :DDDD

2012. jún. 7. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!