Hogy működik az első nap a konditerembe? 24F
Be lépek oda köszönök, hogy szevasztok és tovább?
Soha nem gyúrtam és soha nem sportoltam!
Komoly válaszokat szeretnék, bizonyára mindenkinek volt első napja a konditerembe.
semmi különös: ott egy pult, rendre egy kigyúrt taggal, vagy egy plázap*csa csajjal,
odamész, mondod, hogy szeretnél járni, mennyibe kerül a bérlet, v. napijegy.
Megkérdezi mettől meddig kéred, kifizeted. Ha aznaptól, akkor megkérdezed, hogy mi merre...(öltöző)
kb. mintha a színházban azt kérdeznéd meg valakitől, merre van a wc... :-/
váltócipőt, váltóruhát, törölközőt mindenféleképpen vigyél magaddal,.
Jah, ha egy ogre "segíteni akar" vigyorogj mint a röhadtök... :DDD
Azért jó, ha mondjuk egy valamilyen edzéstervet előre megpróbálsz összerakni.
Nem kell nagy dologra gondolni, 1-2 hónapig csak alapgyakorlatokkal, teljes testet megmozgató edzést érdemes csinálni. Az izmokat nem kell egyből kinyírni.
Ne ott a terembe találd ki, hogy na most akkor micsináljak... :)
Az odamenetelt meg előttem leírták. Odamész, veszel jegyet/bérletet, megkérded hol az öltöző aztán metál.
Na de metal!
Le megyek oda elég hülyén érezném magam ott :( ez azért így necces.
Ne stresszelj már rajta ennyit. Jóformán senkit nem érdekel, hogy ott vagy. Ha normális az edzőterem és nem buzeránsokkal tele, akkor mindenki a saját dolgával foglalkozik.
Köszönj feltétlenül, legyél barátságos aztán menni fog az. Szimpatikusnak tűnő emberektől - még ha nagyon is - nyugodtan kérj segítséget, vagy ha van a teremben valami edzőféleség akkor tőle. Én is hülyén éreztem magam amikor először lementem de senki nem azzal foglalkozott, hogy mit csinálok.
Nem, de igazság szerint én sem figyeltem másra. Miért tettem volna? Edzeni mentem... :)
A másik dolog pedig, hogy aki arra veri magát az edzőterembe, hogy ő mivel mennyit nyom, és hogy más meg haha csak annyival az egy kretén... Ha erőemelő akkor rendben van, de a testépítés nem a súlyokról szól, hanem a formáról.
A lényeg, hogy a saját izomzatodnak megfelelő terhelést biztosítsd, az hogy ezt mekkora súllyal éred el, nem számít. Ha elégedett vagy magaddal, akkor szintén.
Menj és csináld. kész :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!