Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy működik az első nap a...

Hogy működik az első nap a konditerembe? 24F

Figyelt kérdés

Be lépek oda köszönök, hogy szevasztok és tovább?

Soha nem gyúrtam és soha nem sportoltam!

Komoly válaszokat szeretnék, bizonyára mindenkinek volt első napja a konditerembe.

2012. máj. 16. 18:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

semmi különös: ott egy pult, rendre egy kigyúrt taggal, vagy egy plázap*csa csajjal,

odamész, mondod, hogy szeretnél járni, mennyibe kerül a bérlet, v. napijegy.

Megkérdezi mettől meddig kéred, kifizeted. Ha aznaptól, akkor megkérdezed, hogy mi merre...(öltöző)

kb. mintha a színházban azt kérdeznéd meg valakitől, merre van a wc... :-/

váltócipőt, váltóruhát, törölközőt mindenféleképpen vigyél magaddal,.

Jah, ha egy ogre "segíteni akar" vigyorogj mint a röhadtök... :DDD

2012. máj. 16. 18:19
 2/14 Zakathol ***** válasza:

Azért jó, ha mondjuk egy valamilyen edzéstervet előre megpróbálsz összerakni.

Nem kell nagy dologra gondolni, 1-2 hónapig csak alapgyakorlatokkal, teljes testet megmozgató edzést érdemes csinálni. Az izmokat nem kell egyből kinyírni.

Ne ott a terembe találd ki, hogy na most akkor micsináljak... :)

Az odamenetelt meg előttem leírták. Odamész, veszel jegyet/bérletet, megkérded hol az öltöző aztán metál.

2012. máj. 16. 18:29
 3/14 A kérdező kommentje:

Na de metal!

Le megyek oda elég hülyén érezném magam ott :( ez azért így necces.

2012. máj. 16. 18:38
 4/14 Zakathol ***** válasza:

Ne stresszelj már rajta ennyit. Jóformán senkit nem érdekel, hogy ott vagy. Ha normális az edzőterem és nem buzeránsokkal tele, akkor mindenki a saját dolgával foglalkozik.

Köszönj feltétlenül, legyél barátságos aztán menni fog az. Szimpatikusnak tűnő emberektől - még ha nagyon is - nyugodtan kérj segítséget, vagy ha van a teremben valami edzőféleség akkor tőle. Én is hülyén éreztem magam amikor először lementem de senki nem azzal foglalkozott, hogy mit csinálok.

2012. máj. 16. 18:41
 5/14 A kérdező kommentje:
Nincs ott edző féle meg tudakoltam! :)
2012. máj. 16. 18:57
 6/14 A kérdező kommentje:
És Zakathol amikor lementél először akkor megfogtad a legkönnyebb súlyzot és nyomtad neki? És nem bámultak, hogy ott topáztál?
2012. máj. 16. 19:29
 7/14 Zakathol ***** válasza:

Nem, de igazság szerint én sem figyeltem másra. Miért tettem volna? Edzeni mentem... :)

A másik dolog pedig, hogy aki arra veri magát az edzőterembe, hogy ő mivel mennyit nyom, és hogy más meg haha csak annyival az egy kretén... Ha erőemelő akkor rendben van, de a testépítés nem a súlyokról szól, hanem a formáról.

A lényeg, hogy a saját izomzatodnak megfelelő terhelést biztosítsd, az hogy ezt mekkora súllyal éred el, nem számít. Ha elégedett vagy magaddal, akkor szintén.

Menj és csináld. kész :)

2012. máj. 16. 19:36
 8/14 A kérdező kommentje:
Nem vagy egészen véletlenül baranya megyei?
2012. máj. 16. 19:42
 9/14 Zakathol ***** válasza:
Sajna nem. Bács-Kiskunban élek, de Csongrádban tanulok.
2012. máj. 16. 19:51
 10/14 anonim ***** válasza:
40%
fogj kezet mindenkivel ez az 1. számú szabály
2012. máj. 16. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!