Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ennyi idő alatt ilyen súllyal...

Ennyi idő alatt ilyen súllyal 5 km jó vagy lassú?

Figyelt kérdés
27 éves lány vagyok, kb. 100 kiló, 170 centi magas, tehát jelentős túlsúly. 5 kilométert 45 perc alatt teszek meg ilyen súllyal, nem tudom ez lassú-e (nyilván rendes súllyal csiga, ezzel tisztában vagyok).
2012. máj. 13. 22:24
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát gondolom biciklivel. Hát a túlsúlyhoz képest nem annyira vészes.
2012. máj. 13. 22:28
 2/8 A kérdező kommentje:
biciklivel? miből gondolod? nem, gyors séta, váltva óvatos kocogással. biciklilvel azért elég gáz lenne, de ha ezt gúnynak szántad, akkor se vicces.
2012. máj. 13. 22:37
 3/8 Dempsey válasza:
próbáld kb 40 perc alatt, 30 perc alatt kéne sportosabb alkattal, olyan 40et célozz be
2012. máj. 13. 22:42
 4/8 anonim ***** válasza:
Honnan a fenéből tudtam volna hogy te most mit csináltál? Mivel a kérdésbe nem nagyon akartad leírni, nem értem minek felkapni ezen a vizet.
2012. máj. 13. 22:46
 5/8 anonim ***** válasza:
Okés, idővel menni fog gyorsabban is, lényeg a fokozatos haladás. Nem kell erőltetni, a túlsúly miatt extra terhelést kapnak az ízületeid is, inkább lassabban mint hogy baj legyen. :)
2012. máj. 13. 22:47
 6/8 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat, igyekszem elérni a 40. percet. remélem idővel a kilók is mennek lefelé és akkor majd könnyebb lesz.

4. válaszoló. ok, bocs, csak annyi itt az oltogatás és biciklivel tényleg nagyon lassú ez, azt hittem egyértelmű, hogy gyalog.

2012. máj. 13. 22:57
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom, de én 30 perc alatt 3-3,5 kilométert bírom lekocogni, és félholttá válok. :D

Amúgy szakértői cikkek szerint se kell sietni, a kocogás is sokat számít. Jó, fogyásban nem tudom, de általános egészségmegőrzésre tényleg elég a lassú ténfergő kocogás is.

2012. máj. 13. 23:01
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem, abszolút nem rossz. kb. 6,7 km/ó-nak felel meg. inkább azt mondom, kicsit óvatosabban.

A lényeg hogy hetente legalább 3* tudd ezt megcsinálni, és a legfontosabb hogy ne terheld túl az izületeket.

2012. máj. 14. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!