A minőség fontosabb, mint a mennyiség! Mit gondolsz?
Montez nem neked írtam,félre ne érts.
tudom hogy hogy értetted ha egy hozzá értő írja mint te az más mert tudom hogy arra gondolsz amit írtál is hogy zsírmentes viszont a kérdezőnél nem tudom hogy neki mit jelent az hogy minőségi izom.
dirtboy, senki nem mondott olyat, hogy minőségtelen izom, egyáltalán létezik, ilyen??!?!?!
Inkább válaszoltál volna normálisan, inkább értetlenkedsz és a többi hülye is megy a vezérük után... ( kivéve montez, ő írt valami értelmeset... )
mondok egy példát.... ja nem előbb belinkelek egy úgynevezett " minőségtelen izmot ", ahogy te nevezted..a link:
szerinted a fenti, minőségi izom??? -.-
na szóval a példa, bruce lee-nek minőségi izmai voltak, mert nagy ismétlés számmal dolgozott kisebb súllyal, de vannak azok az emberek akik a mennyiségre voksolnak, és kinyomnak 90kg-t fekve 2× ( ez csak egy hülye példa volt, csak hogy megértsd... ).... remélem érted, de szóljál ha nem mert még mindig tudok példálózni....
amúgy meg a másik dolog emberek.... kiírtam egy kijelentést és megkérdeztem a véleményeteket, nem véletlenül nem írtam olyasmit, hogy miről lenne szó, egyszerűen csak egy kijelentés ami mellett nektek érvelni kellett volna vagy talán ellenérvelnetek.... jöhettetek volna azzal, hogy ha például az izmot vesszük akkor blablablabla..... viszont, ha a "kaját" vesszük, akkor blablablablbbalbalbabla.... és ha a nőket vesszük, akkor blablablabla.... de nem.... az ilyen ******-nak inkább kötekedni kell... lemerem fogadni, te egy izomagy vagy, aki úgy-ahogy ért a témához, de semmi intelligencia vagy alázatosság nincs a testépítés mellett, a sport iránt...
"na szóval a példa, bruce lee-nek minőségi izmai voltak, mert nagy ismétlés számmal dolgozott kisebb súllyal, de vannak azok az emberek akik a mennyiségre voksolnak, és kinyomnak 90kg-t fekve 2× ( ez csak egy hülye példa volt, csak hogy megértsd... ).... remélem érted, de szóljál ha nem mert még mindig tudok példálózni...."
Sületlenség amit írsz kis súllyal sokszor ismételni nincs értelme, maximális súlyt kis ismétlés tartományban dolgozva erőedzés, közepes ismétlés szám közepes súly meg izomtömeg növelés esetén áll fent.
dirtboy is nagyon segítőkész válaszoló, csak nem volt egyértelmű a kérdés.:)
Másik: az a fotó egy idétlen fotoshop, így nem néz ki senki.
90 kilót kinyomni nem egy nagy teljesítmény, nem kell nagy izom hozzá, naturál testépítők is simán nyomnak 100 felett.:)
Nekem Phil Heat, Jay Cutler izomzata is minőségi, mert a profi testépítés erről szól;nagy és zsírmentes izomzat, jó arányokkal. Egy futónak vagy focistának nyilván nem kell ez az izommennyiség, mivel más a cél. Ott más szemszögből nézik a minőséget. Szóval minden csak nézőpont kérdése.
te egyre hülyébb vagy,nem akartam ezt a stílust de ha már bele kezdtél én is elő veszem.
amit linkeltél kép egy pohotshop,nem valós kép,ilyen nincs a valóságban tehát semmilyen képet nem mutattál.
ha már ilyet írsz hogy minőség akkor annak van egy ellen oldala is tudod fekete-fehér,világos-sötét,fel-le,mindennek van egy ellen példája is.
ha van minőségi izom akkor ezek szerint szerinted van olyan is ami nem minőségi,erre kértem én egy példát amire te ilyen szépen reagáltál.
pedig szerintem nem egy nagy kérés hogy ki fejtsd hogy mit értesz alatta.
/na szóval a példa, bruce lee-nek minőségi izmai voltak, mert nagy ismétlés számmal dolgozott kisebb súllyal, de vannak azok az emberek akik a mennyiségre voksolnak, és kinyomnak 90kg-t fekve 2× ( ez csak egy hülye példa volt, csak hogy megértsd./
hát ez tényleg elég hülye példa volt.
szóval neked az számít minőségi izomnak ha az izom nem bír nagy súlyt de kicsiből sokat bír.
gratulálok,hát az egy tényleg ku rva jó izomzat lehet ami nem bír nagy súlyt.
az arra való hogy egész nap a f aszodat verd,arra kiváló mert nem fárad el a kezed.
egy ember izomzatának erősnek,jó állóképességűnek kell lennie és ha neki tetszik akkor nagynak.
tehát a te nyelvedre le fordítva minőséginek is kell lenni és nagynak is.
én úgy gondolom.
ahha...20 emberrel nehéz vitatkozni, főleg ha mind ellenem van... az idióta szöveged volt a lényeg, amit nem másolok be, de vmi olyasmi, hogy nekem az a minőségi izom, ha tudom verni a f*szomat egész nap, mert nem fárad el. (bocs ha nem jól írtam le, de vmi ilyesmi volt ). talán a leghelyesebb ilyenkor az, ha mindjárt kiírom a kérdést, újra és pontosan és mi több... egyértelműen...
Bocs a durvább szavakért, de az ember az ember, és sajnos én is az vagyok...
kösz a válaszokat, de talán még arra kíváncsi lennék, hogy miért nem úgy kezdtétek a válaszokat, hogy az attól függ miről beszélünk, és akkor kifejtitek a gondolataitokat, elvégre nem feltétlenül az izmokra voltam a kérdés kiírásakor kíváncsi, hanem a filozófiai gondolatokra, és a tapasztalatokra... erre ha lehet még válaszoljatok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!