Kockás hasat csak felülésekkel és haspréssel lehet elérni?
Figyelt kérdés
A testzsirszázalékom 11-12%, ami jó. Hogy érjek el kockás hasat? F182012. máj. 13. 15:43
1/9 dirtboy válasza:
hát ja,nem ártana ha lenne rajtad kellő izom mert így csak egy giliszta leszel a végére.
11% nál már látszania kéne.
milyen magas vagy és hány kiló most?
2/9 A kérdező kommentje:
175cm/66kg
2012. máj. 13. 15:52
3/9 anonim válasza:
még a lábemelés is jó, főleg függeszkedve.
4/9 anonim válasza:
Azért a has edzés nem csak felülésből és has présből áll. Nekem ennél magasabb a testzsírszázalékom de mégis tónusosan látszik (de ha pl egy lámpával előröl rávilágítanánk nem látszana) hiába van ott egy kis "úszógumi" pl amikor előre hajolok. Ez valamilyen szinten genetikai kérdés is.
5/9 dirtboy válasza:
hú akkor elég sovány vagy már,nem ajánlom a szálkásítást semmiképp.
hasprés menjen meg normális étrended legyen ne össze vissza zabálj.
6/9 dirtboy válasza:
ja igen úgy értettem én is hogy ne csak hasprés menjen viszont a felülés helyett inkább a hasprés legyen de nem csak ezek vannak hasra szóval más gyakorlat is legyen azért.
7/9 A kérdező kommentje:
ÉS milyenek vannak még hasra?
2012. máj. 13. 15:59
9/9 anonim válasza:
Mivel nekem alapból a derekam volt a gyengém és mikor már egy ideje edzettem utáltam ,hogy az összképet rontja a vékony derekam. Aztán sokat csináltam alsó hátra (ha így nevezik ) gyakorlatokat meg ilyen különböző hidakat (ezt se tudom hogy nevezik hivatalosan) amik az oldalamat edzették meg a hasamat is és ettől most izmos masszív törzsem van , persze sokaknak nem ilyen gyenge ez a részük és nem kell nekik dolgozni rá de vannak azért akik elhanyagolják ,de szerintem sokat dob az összképen egy izmos törzs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!