Kemény otthoni edzéssel is lehet relativ jó eredményt elérni? (erőnlét, erősödés)
Igen, lehet elérni eredményt, én is itthon edzek most, de nekem kicsit több cuccom van. Ha van kézisúlyzód is, akkor kezdhetsz egy ilyen edzést: [link]
Menehetne egy-két hónapig, majd válthatsz osztott edzésre.
Nem kell ehhez semmi felszerelés,max egy húzódzkodórúd,olvasd el a fegyencedzés c. könyvet.
A saját testsúllyal végzett gyakorlatok hihetetlen erőt is képesek adni ha van edzésterved és pontosan végzed a gyakorlatokat.
Jó a fegyencedzés is, én is szoktam ajánlani, ha nincs eszköz, de kezeljük helyén a dolgokat.
Nagyon jó állóképességet ad és erőt is valamilyen szinten, de nagy izom nem lesz tőle és az erő pedig relatív, hogy te mit tartasz annak. Szerintem az is erős, aki fekve 150-200 kg-ot ki tud nyomni, ezt fegyenccel nem lesz meg, viszont te több fekvőt le tudsz nyomni saját testes edzéssel, ami inkább erő-állóképesség.
Montez,abban egyetértünk hogy a fegyencedzés erőt,és állóképességet ad,de a kérdező csak minimális tömegnövelést akar és a fegyencedzéstől is lehet növekedni csak jól kell kajálni ,a kidolgozottsághoz,arányos testhez inkább a fegyencedzés a jó.
De nem vitatkozom,valaki így - valaki úgy gondolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!