Tömegnövelő készítése házilag?
Nyugi, nem arról van szó, hogy asziszem, hogyha ledarálom a pacalpörköltöt, akkor ludáj van. :D Kéne szénhidrátkiegészítés is, azé kérdezem. Az úgy volt, hogy még "régesrégen" az első kérdésemnél egy ződ jumbót javasolatk, mondván nagyon vékony agyok, toljam, de akkor elrettentett az ára, és hogy csak 40 napig lenne elég. Aztán számolgattam, és arra jutottam, hogy (postaköltséggel együtt) kb 26ezerből össze lehet rakni majdnem 11 kiló 36%-os cuccot (Nutrabolics Mass Fusion + Activlab Muscle Up).
Na de szerintem lehet még ennél is olcsóbban, kiindulva abból, hogy kanalazom én a zabot szorgosan és az szénhidrát, de például reggel hatkor a fenének van kedve és ideje félóráig zabot kanalazni... ezért lenne jó egy koncentrált cucc, be a shakerbe, lötyi, iszom, oszt csá, megvan 5 perc alatt. Láttam olyat, hogy zabliszt, csak nem tudom, a zab miken megy keresztül, mire eljut idáig, meg állítólag nagyon leül az aljára. Vagy akár megőrölhetem magam is a zabot este azon a jó kis ndk-s hengerformájú cukoraprító berendezésen. Elvileg a jumbóban is zab van, hát minek vegyem drágáért, ha össze tudom rakni alkotóelemeiből, azaz szintetizálni (ha ha ha).
Ilyen mindenféle kreatin és tsai extraságokra meg szerintem nekem még bőven nincs szükségem, nem is baj, ha kimarad.
Ugye cukrot nem kéne edzés utánon kívül máskor enni, így ez kiesik, mint szénhidrát. Van még valami?
Szóval, a lényeg az, hogy egy szénhidrát+fehérje porkeverékre lenne szükségem, amit időhiányos perceimben gyorsan be tudok dobni, minél olcsóbban, mert kötsög spúr vagyok. Még. Fehérjét tudok venni, a szénhidrát a kulcs.
(elnézést kérek ezért szombat este)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!