Tényleg kell az 5-6gch/kg tömegnövelésnél?
Figyelt kérdés
Ha izomtömeget szeretnék növelni akkor tényleg szükséges az 5-6g ch/kg naponta? Edzés elött ugye azért kell hogy legyen energiánk edzen, közvetlen edzés után meg ugye raktárak feltöltésére, meg hogy be tudja építeni a fehérjét a szervezet. Én rízzsel vinném be ezt a mennyiséget, de megcsináltam és ilyesztően sok lett xD2012. máj. 12. 14:21
1/11 anonim válasza:
tényleg. főleg, ha nehezen hízol
2/11 anonim válasza:
bocs kérdező, de ezen nevettem :D
3/11 dirtboy válasza:
nekem most 5,8-6g kell a melóm miatt és így sem fejlődök valami jól.
az hogy neked kell e 6g én nem tudom.
indulj 5 ról aztán ha zsírosodsz akkor csökkentsd ha pedig nem fejlődsz akkor növeld,ha kell akkor 6ra.
remélem a proteint is számolod.
plusz kell vitamin,rostok,telítetlen zsírsav
4/11 Zakathol válasza:
Én 6+ grammal csak stagnálok :D
5/11 anonim válasza:
Én meg csak álmodozok róla hogy annyit megbírjak enni, ha trükközök a zsírbevitellel hogy a kalória meglegyen , meg brutális adag tömegnövelőt használok még úgyis megrekedek egy nem túl izmos szinten... :(
6/11 clint válasza:
nehezen hízóknak gyors anyagcseréjüeknek igen, lassuabbaknak és könnyen hízó emberkéknek 4 is elég simán... Én 5-6 éve 4 grammal tömegelek.
7/11 anonim válasza:
Edzés utána menjen turmix, utána legyen 1 óra múlva szilárd kaja.
8/11 dirtboy válasza:
/Edzés utána menjen turmix, utána legyen 1 óra múlva szilárd kaja./
és kész ennyi? étrend nem is kell csak ennyit kell csinálni?
10/11 A kérdező kommentje:
igazából "csak" 400g rizset csináltam egy napra, hogy majd a többi ch-t más kajából vigyem be, de még a rizset sem tudom megenni egy nap alatt xD 65-kiló vagyok, és nem túl nagyétkű :)..szerintem ebből tápkieg lesz, pedig az elején még nemakartam :/ köszi a válaszokat! valahogy majd letolom.. :/
2012. máj. 13. 13:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!