145cm vagyok és 31 kiló. És 11 éves vagyok. Mindenki szerint sovány vagyok és énis így gondolom. De hogy hízzak és hány kilót?
Figyelt kérdés
Az a baj hogy vékony alkatú vagyok emelet sovány is.2009. jún. 24. 19:58
1/4 anonim válasza:
Egyél minél többet, és kezdj el sportolni, hátha magadra szedsz egy kis izmot. De 11 évesen még nehéz befolyásolni, még előtted áll az, hogy hirtelen meg fogsz nyúlni és - nem tudom, hogy fiú vagy vagy lány -, még a testeden is hatalmas változások fognak létrejönni.
Az, hogy most ilyen vékony vagy, lehet, hogy csak egy átmeneti állapot, ne csüggedj miatta;)
2/4 anonim válasza:
Nyugi, nekem olyan 13 éves koromig azt mondták, h nagyon vékony vagyok, szerintem is az voltam. Aztán jöttek a következő évek és már senki sem mondja, normálisnak számítok, sőt most edzenem is kell intenzíven, mert ha nem figyelek még a végén hurkásodom XDD
3/4 anonim válasza:
ne tégy semmit, ne terheld az izomzatod nehéz edzésekkel. Annyit egyél, amennyi jól esik, mert a szervezeted ennyi energiát igényel, ennyi az az optimális mennyiség, amivel működőképes. Fiatal korban a váz fejlődés alatt áll, de te valószínűleg könnyebb csontozattal is rendelkezel, ezt hívják a köznyelvben "madárcsontúnak", ami nem baj, mert kifejezetten nőies. Ha mégsm erről lenne szó, akkor se keseredj el, mert hamarosan jön a pubertás és mindened kikerekedk /jobb esetben/. :-)
4/4 anonim válasza:
A legjobb barátom is olyan volt mint te. Ő 135cm volt és 38kiló. Mindenki azt mondta rá, h csonti, de egész nyáron csak evett, és most 50 kiló, és még mindig 135centi. Én is hízni akartam, és ő azt találta ki, h versenyezzünk, h ki tud többet felszedni. Én is híztam azóta 10kilót, de.még fogok ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!