Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 145cm vagyok és 31 kiló. És...

145cm vagyok és 31 kiló. És 11 éves vagyok. Mindenki szerint sovány vagyok és énis így gondolom. De hogy hízzak és hány kilót?

Figyelt kérdés
Az a baj hogy vékony alkatú vagyok emelet sovány is.
2009. jún. 24. 19:58
 1/4 anonim ***** válasza:

Egyél minél többet, és kezdj el sportolni, hátha magadra szedsz egy kis izmot. De 11 évesen még nehéz befolyásolni, még előtted áll az, hogy hirtelen meg fogsz nyúlni és - nem tudom, hogy fiú vagy vagy lány -, még a testeden is hatalmas változások fognak létrejönni.

Az, hogy most ilyen vékony vagy, lehet, hogy csak egy átmeneti állapot, ne csüggedj miatta;)

2009. jún. 24. 20:12
 2/4 anonim válasza:
Nyugi, nekem olyan 13 éves koromig azt mondták, h nagyon vékony vagyok, szerintem is az voltam. Aztán jöttek a következő évek és már senki sem mondja, normálisnak számítok, sőt most edzenem is kell intenzíven, mert ha nem figyelek még a végén hurkásodom XDD
2009. jún. 26. 00:21
 3/4 anonim ***** válasza:
ne tégy semmit, ne terheld az izomzatod nehéz edzésekkel. Annyit egyél, amennyi jól esik, mert a szervezeted ennyi energiát igényel, ennyi az az optimális mennyiség, amivel működőképes. Fiatal korban a váz fejlődés alatt áll, de te valószínűleg könnyebb csontozattal is rendelkezel, ezt hívják a köznyelvben "madárcsontúnak", ami nem baj, mert kifejezetten nőies. Ha mégsm erről lenne szó, akkor se keseredj el, mert hamarosan jön a pubertás és mindened kikerekedk /jobb esetben/. :-)
2009. jún. 29. 21:26
 4/4 anonim válasza:
A legjobb barátom is olyan volt mint te. Ő 135cm volt és 38kiló. Mindenki azt mondta rá, h csonti, de egész nyáron csak evett, és most 50 kiló, és még mindig 135centi. Én is hízni akartam, és ő azt találta ki, h versenyezzünk, h ki tud többet felszedni. Én is híztam azóta 10kilót, de.még fogok ;)
2013. júl. 4. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!