A kislányom második hete jár bölcsibe, és elkezdődött az amit mindenki mondott. Rosszul van, folyik az orra és valószínűleg a füle is fáj. Gondolom összegyűlt a takony neki. Az orrát fújja, meg ki is szívjuk neki. Hogyan tudnánk még segíteni rajta?
Próbáljatok gőzölni, ha rátudod venni valahogy, az a leghatásosabb, a "nem létező" váladékokat is kihozza 5-10 perc alatt. Egy lábos forró kamillatea fölé hajolva is tökéletes, megpróbálhatod játékosra fogni a dolgot, te is bebújsz vele a törölköző alá, közben sugdolózva nevetgéltek stb. hátha eltűri, egy próbát megér szerintem.
A fülére a meleg sót ajánlom. Nekem oviban volt sokszor ilyen problémám, kifejezetten emlékszem rá, hogy anyu mindig a sóval próbálkozott és szerettem is, mert mindig egy kis helyes batyut kötött belőle. :)
Egyébként pedig ne legyen bűntudatod, a bölcsi egyáltalán nem rossz dolog, ha másként nem lehet megoldani. Én is jártam anno, tesóim is és azt kell hogy mondjam tényleg mindig sokkal egészségesebbek voltunk, mint a többiek, bár akkoriban még irigyeltem őket, mert lóghattak a suliból. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!