Fontos! Gondolom itt mindenki szólna az érintettnek, ha a párja AIDSes?
Mert én is szólnék.. Van egy ismerősöm, együtt jártunk egy művészeti tanfolyamra régen, úgy 4 éven keresztül. Ott jóba lettünk, és egyszer elmondta egy sörözés alkalmával, hogy AIDSes. Még fiatal, (most nagyjából) 32 éves nő. Azt mondta, hogy volt egy nigériai párja, és valószínűleg tőle kapta, de a férfi évekkel ezelőtt felszívódott (gondolom hazament), így őt vizsgálatra behívni lehetetlenség.
A lényeg, már jó ideje nem láttam, a régi közös társaságból is néhányan "maradtunk" meg, és onnan hallottam valakitől, hogy a nő ismét Bp-re költözött, és belevetette magát az éjszakai életbe, a drogot sem veti meg, ilyen olyan egyéjszakás kalandokba keveredett. Megjegyzem, a társaságból (és akitől hallottam most a nőről) csak én tudom, hogy beteg. Állítólag kötetlenül találkozgat egy fiatal fiúval, nem tudom, mennyire avatta be, de rögtön megfordult a fejemben, hogy valamilyen módon a tudtára adom, hogy a nő beteg, és védekezzen, korban a fiam lehetne... És az egyéjszakás kapcsolatai miatt is megvetem. Tudom, nem az én dolgom, de úgy érzem, ez nem játék.
Nem egészen értem, hogy most akkor egyéjszakás kalandjai vannak, vagy egy valakivel találkozgat? Mert ez nem ugyanaz.
Mindenesetre én biztos szólnék, akinek tudok. Gondolom az illető nem lesz hálátlan, ha nem tud róla. (bár akkor már késő, ha nem védekeztek...) Max. a nő, de az kit érdekel, ha ennyi esze sincs?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!