Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Érdemes, avagy lehet nekem...

Érdemes, avagy lehet nekem krav magázni?

Figyelt kérdés
Sziasztok. A következővel fordulnék hozzátok.. Nézegettem a neten a különböző önvédelmi rendszereket, küzdősportokat,harcművészeteket, de ez a "sport", önvédelmi rendszer tetszett meg a legjobban. (krav maga).. De van egy kis nem tudom h ezt minek nevezni probléma, vagy nem, vagy nem tudom.. Hogy tudom h azt írják h testalkattól független, de én túlsúlyos vagyok, és eléggé tömeges 140fölött.. De viszont 2m.. Tehát 2m-esen és több mint 140kilósan elkezdhetem én ezt a önvédelmi rendszert?? Nem lesz semmi bajom tőle. Nem úgy kell elképzelni engem h alig bírok megmozdulni mert ha kell futok,edzek,stb meg régebben jártam kardió edzésre heti 3x, azt is bírtam csak gondolom megkérdezlek titeket aki jártas ebben legfőképpen.. Légyszíves normális válaszokat adjatok.. Köszi előre is.. 18/f
2012. máj. 8. 14:26
 1/7 anonim ***** válasza:
Kerüld el messziről, de ne a súlyod miatt.
2012. máj. 8. 14:49
 2/7 anonim ***** válasza:
Menj le egy edzésre, nézd meg mit csinálnak,és aztán dönts...de amúgy elkezdheted miért is ne...
2012. máj. 8. 15:15
 3/7 anonim ***** válasza:
140 kilósan ha 2 m vagy, tökmindegy mit csinálsz. nyilván olyan küzdőágat kellene választanod, ami a testi adottságaidat kihasználja. a krav az pont nem ilyen. bírkózás, judo, sumo, ilyesmiben gondolkodj.
2012. máj. 8. 16:11
 4/7 A kérdező kommentje:
Okés, köszi a válaszokat akkor megnézek pár edzést és utána döntök. :)
2012. máj. 8. 17:03
 5/7 A kérdező kommentje:
Egyébként őszintén kérdezek a krav-al kapcsolatban.. Nagyon sokat dicsérik meg stb de itt ahogy nézem csak idézőjelbe rosszakat írnak róla. Miért?
2012. máj. 8. 17:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Valakinek bejön, valakinek nem...Lehet hogy szarul oktatták ott ahová járt,lehet hogy nem arra számított amikor elkezdte,stb...ezért írtam, hogy menj le, nézz meg pár edzést, aztán eldöntöd, hogy akarod vagy nem...
2012. máj. 8. 17:32
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem kezdj el kettlebellezni,emellé válassz valami neked tetsző rendszert.A krav-magát sokan szidják,közülük

többen még egy edzésen sem voltak.Szerintem (hangsúlyozom,ez csak egy vélemény)akkor igazán jó a krav-maga,ha előtte vagy mellette csinálsz valami harcművészetet/küzdősportot (pl.box,birkózás),az benne a jó,hogy stressz alatt edzenek,illetve vannak jó szimulációs gyakorlatok,ami elengedhetetlen a megfelelő mentális felkészültség megszerzéséhez.

2012. máj. 9. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!