Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Be fog zárni a konditerem,...

Be fog zárni a konditerem, hogy oldjam meg?

Figyelt kérdés

Itthon csak fekvenyomópad van, meg a rudak és tárcsák persze, de egykezes súlyzóm csak egy van és még kell francia rúd is. Mellizomra ugye adott a fekvenyomás, mellé tolódzkodást végeznék és a tárogatást ha megtudom oldani tárcsákkal akkor úgy fogom, ha nem akkor meg gondolkodtam fekvőtámaszon súlyokkal a hátamon. Bicepszre ott van a kétkezes rúd, ha tudok venni akkor még egykezesek és majd a mellezőpaddal rögtönzök scott padot. Tricepszezni is tudok majd tolódzkodással meg fekve, de a csigás lehúzást nem tudom mivel helyettesíthetném. Vállazás meg van oldva, háttal is annyi a baj, hogy gépen szoktuk a nyakmögé húzást, mert rúdon nem megy csak szűk fogással és kb 4-es széria ebből is max, de mellé a kábeles evezést helyettesíteném hiperhajlítással. Combra adott a fekpad + guggolás, vádlira állva meg ülve, hasra meg nem kell gép. Közben spórolnék még 1-2 gépre meg súlyokra, addig működne így?

17F

2012. máj. 8. 14:07
 1/1 anonim ***** válasza:

Működik otthon is, ha van elég súly és eszköz. Most én is otthon edzek. Hátizomra végzek húzódzkodást, egykezes és kétkezes evezéseket, t-rudas evezést. Ezt pedig úgy, hogy a rúd egyik végét megpakolom tárcsákkal, a másik végét pedig a szoba egyik sarkába tolom (persze erre a végére tekerek törölközőt, hogy ne csessze szét annyira a falat.)

Van hozzá háromszögfogantyúm, azzal húzom.:)

2012. máj. 8. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!