Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tömegnövelésben szerintetek...

Tömegnövelésben szerintetek milyen jó fehérjeforrás a tej?

Figyelt kérdés
Naponta a kajám mellé megiszok 2 litert, az kb 60 grammot jelent, ami elég vonzó. Viszont nemtudom, milyen minőségű? Aminosav szempontbol stb?
2012. máj. 7. 12:04
 1/6 anonim ***** válasza:
A tejet hanyagold mindenképp, mert a benne lévő tejcukor, illetve tejzsír nem kedvező dolog egy testépítőnek és a tejben lévő fehérjének nem valami nagy a biológiai értéke... :)
2012. máj. 7. 12:11
 2/6 anonim ***** válasza:
azt is számold ki, hogy ezzel mennyi laktózt(tejcukor) viszel be a szervezetedbe, az már nem lesz olyan vonzó!
2012. máj. 7. 12:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem jó a tej, ezekből rakd össze inkább a fehérjebeviteled: sovány húsok, tojás, sovány túró, protein tápkieg.
2012. máj. 7. 12:25
 4/6 anonim ***** válasza:

15 éve iszok tejet napi 1-2 liter edzés előtt és vagy után kakaóporral és müzlivel kiegészítve teljesen jó főleg ha a casein fehérjét is nézed mert az lassan bomlik le (lassan szívódik fel)de van benne tejsavófehérje is.

régebben sok cikk volt róla h a tojással együtt a legkomplexebb kaja a világon én csak ajánlani tudom de csak a 1,5 % os at mert azért zsírt senki sem akar inni ha veszel pl 3,5 tejet.

ha meg nem vagy profi és ezt kétlem ne törődj a tejcukorral ha csak hobbi szinten edzel bőven elfér ...de ez csak a saját véleményem .

2012. máj. 7. 15:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is ittam 15 évig tejet, mikor elkezdtem edzeni, de csodálkoztam is, hogy nem tudok rendesen leszálkásítani,azóta meg eltelt 10 év és nagyon sokat javult a forma tej nélkül. Ez meg az én véleményem, de nem muszáj rám és a sok testépítő oldalon található cikkre hallgatni.:)
2012. máj. 7. 15:18
 6/6 anonim ***** válasza:
2012. máj. 8. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!