Szójapehely testépítőknek megfelelő fehérjeforrás?
Figyelt kérdés
Venni akarok most netről mert elég olcsó, és nem sok pénzem van drága kiegészítőkre, még a szójaliszt van ami elég olcsó, csak abból nemtudom mit lehetne készíteni, ha valami ötlet van akkor írjatok! Köszönöm előre is!2012. ápr. 17. 15:09
1/4 anonim válasza:
Nem a legjobb én inkább sima zabpelyhet ennék és mellé száraztúrót, joghurtot, napközben csirkét és rizst és este meginnt túró+joghurt..!
2/4 A kérdező kommentje:
De erre felénk csak zsíros túró van sajnos:S:S Az hízlal? Csirkemellet is szoktam enni meg rízst, csak napjában 1x tudok enni nemnagyon van rá pénz:S
2012. ápr. 17. 15:37
3/4 anonim válasza:
ha nem akarsz testépítő lenni, megteszi a szójafehérje is,csak picivl többet rakj bele
4/4 A kérdező kommentje:
Hát 100g szójapelyhet eszek reggelire, abban van 41g fehérje. Azonkívül eszek tojást is, ez csak ilyen kiegészítőnek gondoltam, csirkemellet is eszek mindennap, csak keveset tudok mer drága:/
2012. ápr. 17. 19:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!