Sütve is jo a tojás? Vagy nyersen?
Figyelt kérdés
A tojást ha meg sutjuk nem veszit a fehérje gramjábol? és ha esszuk egyuk a sárhájával is? és menyi menyigégbe??2012. máj. 6. 20:18
1/6 anonim válasza:
Nem veszít a fehérjetartalmából.
nyers tojást ne igyál, mert:
1. Szalmonellás lehetsz,
2. Vitaminhiányt okoz, mivel a benne lévő avidin enzim megköti a biotint (H-vitamin),
3. Nyersen nem szívódik fel a fele sem.
2/6 dirtboy válasza:
annyival egészíteném ki hogy sárgájából ne sokat egyél és szalmonella mellet még egyéb bajod is lehet szóval nem csak a szalmonella az egyetlen betegség amit kaphatsz viszont a legveszélyesebb.
3/6 A kérdező kommentje:
Tehát susem meg és ugy egyem. És a sárgájábol meg kevesebbet? Napi 3-4 et eszek edzés után az ugy jo??
2012. máj. 6. 20:30
4/6 anonim válasza:
Süsd vagy főzd meg. Én pazarló vagyok, ha tojást eszek, 7-8 tojásból 2 sárgáját hagyok.:)
5/6 dirtboy válasza:
kevés,edzés után kéne 0,5g/tskg protein.
3-4 egész tojás az csak max 24g protein.
ch is kell edzés után nem csak protein.
a tojás egyébként nem éppen edzés utánra való,edzés utánra jobb a gyors felszívódású protein és a gyors felszívódású ch.
6/6 anonim válasza:
Így van, én sem edzés után eszem ezt. Akkor tejsavó protein+ gyors ch kell.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!