A tojásfehérje ehető nyersen?
Figyelt kérdés
Kaptam egy jó receptet, amit nem kell sütni, vzsont van benne felvert tojásfehérje. Úgy hallottam csak a sárgája fogyasztható nyersen. Kétségek közt állok, segítsetek!2011. dec. 30. 13:28
1/3 anonim válasza:
Én ilyen esetben azt csinálom, hogy a tojásfehérjét gőz fölött verem fel, így hőkezelem és nem marad nyers.
2/3 A kérdező kommentje:
dee ilyen krémesnek kell maradnia és habosnaakkk, az marad? (már felvertem)
2011. dec. 30. 13:42
3/3 anonim válasza:
Igen, nekem mindig krémes és habos marad akkor is, ha gőz fölött verem fel. Arra kell figyelni, hogy az edény alja, amiben vered, ne érjen bele a vízbe, és a víz is csak gőzölögjön, ne forrjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!