Akkor most szabad aerob edzést végezni és kondizni együtt?
Figyelt kérdés
Mert.. 175 cm vagyok, 68 kg, tehát felteszem számoljunk 70 kg-mal akkor nekem izomépítéshez minimum 140g fehérjére van szükségem, ugye? Rendben, MINDENhol azt olvasom, hogy először építsek izmot, majd utánna aerobozzam le a felesleget. Rendben, de ha abbahagyom az edzést akkor nem lebontja a testem az izmot? Mert azt is olvastam, hogy a 2 fajta edzést nem szabad együtt végezni, mert 1mást hátráltatják. Izmot építeni, és zsírt égetni együtt nem lehet, de ha először kigyúrom magam, majd elkezdek aerobozni, akkor tilos kondizni, és lebontja az izmot, akkor minek gyúrtam előtte? Ebben nem értem a logikát, akkor nem m1 ha először "lefutom" a felesleget intervallumos futással, utána meg tömegelek? De egyébként én mind a 2-t akarom csinálni egyszerre, de azt csak elvileg nagyon grammra pontos, és 2,5-3,5g fehérje/tskg meg éppen elég kalória és kellő ch-val szabad csak csinálni, de én örülök, ha összeszedek napi 100-120 g fehérjét tápkieggel, tojással, kis hússal stb-vel meg az edzés(ek). Akkor erre , hogy valaki tömegel, meg aerobozik, csak annak van esélye akinek van rá pénze? Vagy mit csináljak? Segítsetek megértetni kérlek. Már összezavarodtam. :S 15/F2012. máj. 6. 19:23
11/15 A kérdező kommentje:
tessék?
2012. máj. 6. 21:17
12/15 anonim válasza:
Ma 21.13, válaszolhatsz te is és akkor lesz egy okos válaszoló is.:)
13/15 A kérdező kommentje:
Szóval, már csak annyi a baj, hogy nyáron lesz időm a futásra, de ha vége a nyárnak akkor csak hétvégén tudok futni, mivel 4-re érek haza, van mikor fél 6-ra is, és nem lesz időm, csak súlyzózni. Na meg tanulni. Az baj lenne ha hétvégén csinálnám?
2012. máj. 7. 10:11
14/15 anonim válasza:
Nem gond, tömegelésnél főleg nem, ha csak hétvégén futsz, én is ilyenkor focizok egyet. Szálkásításnál már célszerű egy két kardiót berakni hétköznapra is, pl szobabicaj szokott menni nálam.
15/15 A kérdező kommentje:
Na, köszi mindent, ment a zöld pacsi.
2012. máj. 7. 11:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!