Hogy tudok alacsony költségvetésből jól kondizni?
Sajnos az a helyzet hogy az anyagi hátterem nem igazán engedi hogy bármiféle táplálék kiegészítőt vagy esetleg bármiféle komolyabb étrendet folytassak, a kondibérletre is jó ha megvan a havi keret. Tehát ezzel kapcsolatban szeretnék választ kapni hogy elég szűkös anyagi keretből hogy tudnám a lehető legtöbbet kihozni magamból.
Ha nincs rá pénzed akkor minek csinálod kérdésre pedig egyszerű lenne a válaszom, izmosodni és fogyni szeretnék!
Mellesleg 190 cm magas és 105 kg vagyok!
Mielőtt valaki beszól bezzeg zabálni van lóvé, abszolút nem eszek sokat nem tehetek róla alkatomnál fogva vagyok ilyen!
Nem muszály konditermbe járni. Nagyon sokan otthoni edzéssel is kiemelkedő, sőt jobb teljesítmény érnek el mint mi kondisok. Kipróbálhatnád a fegyenc edzést, esetleg heti 3-4 alkalommal eljárhatnál 40-50 percet kocogni. Ezek mellett még nyomhatnál pár plussz fekvőtámaszt , gugolhatnál valami sújjal.... :)
Megfelelő étrend nélkül nem lesz olyan gyors a változás, de évek alatt kidolgozhatod magad olyanra hogy a strandon irigykedjenek rád.. :)
Sok sikert remélem segíthettem... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!