Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A kardió edzéstől mennyi idő...

A kardió edzéstől mennyi idő múlva látható a fogyás?

Figyelt kérdés
Most kezdtem a héten járni konditerembe és kardio edzést végzek heti 3 alkalommal!Bringázom és futópadozom!Mikor kezdődik a látványos változás?
2007. aug. 11. 14:41
 1/8 anonim válasza:
21%
Ne egyél annyit! :P
2007. aug. 11. 15:18
 2/8 anonim válasza:
100%

Nem biztos, hogy rögtön a fogyás lesz az, ami majd meglátszik rajtad. Lehet, hogy a súlyod marad csak változik a tested aránya, ahogyan izmokat növesztesz.

Kb. két hét mialatt beindul a változás.

2007. aug. 13. 11:12
 3/8 anonim ***** válasza:
96%

Kardiótol izomnövekedés? Ez kicsit meredek.

Azt ajánlom, eleinte hagyd a kardiót, mert edzetlenül egyszerüen képtelen vagy olyan intenzitással edzeni, ami hasznos lenne. Igenis sulyzót kell használnod, összetett alapgyakorlatokat végezned ( kérj programot az edzőtől a teremben)Mindig teljes testre edzeni, kevés pihenővel, közepes ismétlésszámmal. Napi 5-6 étkezés ,sok fehérje, közepes zsír ,alacsony szénhidrát bevitel (cukor csak edzés után visszatöltésnek, amúgy tilos!) És kardió kiegészítés képpen heti 3x, (Bicikli helyett lépcsőző!) az erőedzéstől elkülönítve.

Ajánlott még napi 2-3 gramm L-karnitin bevitele, 1 g edzés előtt, többi elosztva evés elött.

Dióhéjjban ennyi.

2007. okt. 20. 16:29
 4/8 anonim válasza:
100%
az elején én ugy észleltem magamon h nem indul meg azzonnal a fogyás egy 2-3 hét mulva indult nálam meg de utána elég látványosan majd felvette a ritmust és annak arányában fogytam h mennyit ettem
2007. nov. 8. 14:39
 5/8 anonim válasza:
100%

Nos, csak a kettővel előttem írónak a szavait tudnám ismételni, igaza van. Egyébként a kardió alatt mit értesz?? mert ezt sokan tévesen keverik. Az aerob tartományú edzéstől fogsz zsírt égetni jobban. legalább egy órát , heti 7 nap nyugodtan. A Heti három alkalom édeskevés, még megfelelő szigorú diéta mellett is. Amúgy egy hónap után már annyira látványos, hogy utánna már azért nem hagyod abba, nálam úgy volt. tedd azt amit a kettővel ezelőtti barátom írt, na ő vágja a témát szerencsére, végre valaki más is rajtam kívül :DDDD

Kardió = magas pulzusszám <120-30, futás pl intenzíven,

Aerob = közepes állandó pulzusszámú edzésforma, tempós monoton gyaloglás 110-120 as pulzusszámmal, egy órán át, nem kell mérni a pulzust, ha fél óra után ásítani kezdesz akkor jól csinálod, mert bealszik tőle az ember, a lényeg hogy folyamatosan tempós legyen, pl három lépes /másodperc nálam, de a szobabiciklizés is jó, lényeg, hogy a láb be legyen kapcsolva a mozgásba, úszás nem jó!!!! hogy miért azt most hadd ne kelljen elmondanom, nem jó és kész!

2007. nov. 22. 10:49
 6/8 anonim válasza:
100%
nem egyböl látszik, hanem pár hónap mulva.
2008. febr. 6. 22:35
 7/8 anonim ***** válasza:
53%
jól mondták az előttem szólók :)
2022. jan. 22. 19:54
 8/8 anonim válasza:
Önmagában a kardió edzéstől nem fogsz fogyni, ahhoz egy jó étrend, diétás étrend is kell.
szept. 12. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!