Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ez az edzésterv jó vagy...

Ez az edzésterv jó vagy valamit másképp kellene?

Figyelt kérdés
Most kezdek el gyúrni és így gondoltam:heti 3szor (hét-szer-pén)és mivel egyszerre sok az egész testem edzeni úgy akarom h hétfőn-mellizom,hát,váll/szerda-comb,vádli,bicepsz/péntek-alkar,has,tricepsz!! és kb 1,5órát edzenék!!
2012. máj. 5. 00:14
 1/2 Snapette ***** válasza:
A hátat és a vállat ne eddzd egy napon, nagyon nem jó. A hátizomgyakorlatok széthúzó erőt gyakorolnak a gerincre, a vállizom gyakorlaok meg összenyomót. Nem túl egészséges széthúzgálni és összenyomkodni egy napn a gerincet, valami előbb utóbb becsípődik, és még a jobbik eset, ha csak becsípődik. Szerintem a hátat társitsd a tricepsszel és a mellet a bicepsszel, ugyanis a hátazásnál amúgy is dolgozik a tricepsz, mellnél a bicepsz inkább, eredményesen be lehet durrantani így, de ez csak ötlet, a hát-váll társítást nagyon komolyan nem ajánlom.
2012. máj. 5. 03:19
 2/2 anonim ***** válasza:

Én pedig kifejezetten ajánlom a hát-váll edzést. De hát eltérhetnek a vélemények, de soha, sehol nem olvastam, hogy nem jó egy napon végezni. Nagyon sok tervben van együtt, én is szoktam végezni, ha 3 naposat edzem: [link]

Ha viszont most kezded, kérdező, akkor 1 hónapig átmozgató, teljes testes edzés kell:

[link]

2012. máj. 5. 06:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!