Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kedden leégetett a nap, ma...

Kedden leégetett a nap, ma már szerda van és még mindig fáj a hátam és? Többi lennt

Figyelt kérdés
nm tudom csinálni a gyakorlataimat amiket minden este csinálok. ez neekm nagyon rossz. kérlek irjátok le h még kb hány napi fog ez igymeni. vayis h mikor fog lebarnulni vagy lehámlani.

2012. máj. 3. 20:09
 1/8 anonim ***** válasza:
Csütörtök van és ez mindenkinek változó szerintem hogy mikor barnul be vagy hámlik le gondolom bőrtípustól függ és hogy mennyire égtél le.
2012. máj. 3. 20:11
 2/8 A kérdező kommentje:
nagyon le égtem.
2012. máj. 3. 20:13
 3/8 anonim ***** válasza:
Értem de akkor sem tudja szerintem neked itt most senki megmondani hogy a te bőröd mikor fog lehámlani.
2012. máj. 3. 20:14
 4/8 anonim ***** válasza:
ha ez segít én vasárnap égtem le de nagyon és én tegnap lettem jobban tehát 3nap kellet mire elviselhető lett az égés
2012. máj. 3. 20:17
 5/8 Ci.ara ***** válasza:
kenj rá tejfölt megnyugtatja a bőrt :)
2012. máj. 3. 20:24
 6/8 anonim ***** válasza:

Tejföl tényleg jó rá. :)

Hűtsd, amikor csak tudod (langyos zuhany), igyál sok folyadékot, meg befújhatod Panthenol spray-vel (Fenistil is jó rá, de az csak kisebb felületekre) vagy Aloe first-tel.

2012. máj. 3. 20:56
 7/8 A kérdező kommentje:
Tejföllel megofogom probálni, mert nem birom már tovább regel amikor öltözök,este amikor fürdök és amikor fürdök nem tudok hátra feküdni, mert ngayon de nagyon fáj. aligvárom hogy már leyen vége. és amikor leégetett nem is napoztam a és a fehér böröm miatt mégrosszabb.
2012. máj. 3. 21:14
 8/8 anonim ***** válasza:
51%

Erről a Tüskevár jutott eszembe. :)

"– István bácsi, mi lesz holnap?

– Holnap, fiam, szerda, Ulrik napja. A nap kél három óra ötvenkét perckor, lenyugszik tizenkilenc negyvennégykor. Az előbb néztem meg a természettudományos kalendáriumban.

– Nem, nem úgy értettem… Matula bácsi azt mondta, holnap nem jön értem, mert el leszek foglalva…

– Persze, hogy el leszel. Ülsz, mint egy faszent, vigyázol a bőrödre, ordítasz, amikor Nancsi néni újra beken, és megjegyzed magadnak, hogy a berekben, ha nem vigyázol magadra, hát nem vigyáz rád senki. Itt az ivóvíz. Szervusz. Ha kell valami, ordíts nyugodtan, én úgysem ébredek fel…"

2012. máj. 3. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!