Kitaláltam egy étrendet konditermi edzés mellé, jól működhet?
Reggelire ennék valamilyen zabpelyhet gyümölcsel és kávé is lenne.
Tízóraira 1 vagy 2 rozskenyér/barna kenyér vajjal és szalámival.
Ebédre nem tudok válogatni mert menzás vagyok suliban.
Uzsonnára úgy tudom hogy csak nasi a jó szoval földimogyoró (nem sózott) és gyümölcs.
Vacsira barna kenyér és gyümölcs/zöldség.
Aztán ha ezeken kívül megéheznék akkor zaboskeksz, műzliszelet mehet nasiba.
Jah és egész nap vizet iszok (csapvíz), szerintem jó is ez az egy amin nem nagyon változtatnék, esetleg pezsgőtabletta a vitaminom miatt beleférne.
Étrendkieget nem tudom hogy kell-e szedni de ha igen akkor csak fehérje jöhet proteineket nem eszek.
Ha valami rossz, vagy változtatnátok akkor írjátok le nyugodtan, mert nem értek ehhez csak próbálok egy ót összerakni.
És végül: bodibuilderről olvastam a dolgokat azért állítottam össze ezt.
Kiszámoltad, hogy ebben mennyi fehérje és szénhidrát van? A budibilderen van étrendösszeállító, ami megmondja neked, vagy ha már ott vagy, nézhetsz mintaétrendet is.
Vitamin? A pezsgőtablettás smafu.
A "csak fehérje jöhet proteineket nem eszek.", meg kb olyan, mint azt mondanád, hogy nem akarsz watert inni, csak vizet... fehérje = protein.
ebben az egészben te vagy a legnagyobb hiba.
csak fehérje,protein nem?
vagy olvass sokat a témában vagy hagyd az egészet a francba mert ebből semmi jó nem fog kisülni.
ennyi tudással amivel most rendelkezel azt mondom hogy nem érdemes elkezdened.
Hát ez téll nem vmi jó.. Alig van hús benne.. De itt van egy összeállított napi étrend : [link]
Egyik barátnőm is használja és elég hatásos ;)
Kicsit utána kéne olvasnia dolgoknak aztán ha még mindig érdekel az egész akkor van remény
Utólsó hozzászóló linkjén pedig nagyon besírtam akkora ökörség ami ott le van írva nem hiszem el, hogy létezik ha nem látom
Sziasztok!
Tudnátok linkelni vagy gyorsba,röviden leírni egy körülbelüli étrendet rendszeres edzés mellé!
Reggeli
Ebéd
Vacsora
Illetve esti edzés után mit érdemes és mit lehet enni!
Válaszotokat előre is kösz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!