Szerintetek ez milyen has? Mennyi idő alatt lehet kockás vagy ez így jó? Kép lent.
2012. ápr. 28. 11:46
11/20 anonim válasza:
Paul Wade erre mondta, hogy "Mint egy kiskorú brazil prostituált fiú teste."
12/20 anonim válasza:
az eredetiben brazil kiskorú hímringy0 :D
13/20 anonim válasza:
Az eredetit nem olvastam. Elég szabad szájú lehet az angol változat, ha a magyar tompított és még úgy is van benne jó néhány kíméletlen oltás. :)
14/20 anonim válasza:
Szerintem siman tokjo hasad van. zsirt meg en nem latok rajtad igazan, amit valaki emlitett..
15/20 anonim válasza:
régen én se láttam volna rajta zsírt, de amióta gyúrok :( 10%os testzsír felett már kövérnek számít nálam egy ember
16/20 A kérdező kommentje:
Ás hogy vihetném le a testzsír%-omat?
2012. júl. 17. 15:45
17/20 Janivok válasza:
na szerinted hogyan....:D szálkásító diéta + heti 4-5 aerob edzés.
18/20 anonim válasza:
Ha leviszed a testzsírszázalékodat 8% alá (akkor már faszán kockás a has) úgy fogsz kinézni mint egy vizisikló.
19/20 A kérdező kommentje:
Challange accepted! Hasprés,guggolás és kemény foci edzések segítenek? + heti 2x úszás?
2012. júl. 17. 22:34
20/20 anonim válasza:
Szálkásítani akarsz?
Heti 4 egy órás futás és diéta. De naturálisan egykis izmot is fogsz veszteni, mivel kétlem, hogy olyan jó étrendet dobnál össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!