Kockás has így könnyebb?
Figyelt kérdés
Nagyon vékony vagyok. Tényleg, egy deszka :D Semmi zsír nincs rajtam szóval ha elkezdenék felüléseket csinálni (napi xy-t) akkor nekem hamarabb meglátszódnának a kockák?2012. ápr. 25. 18:30
1/5 anonim válasza:
ha igazán vékony lennél, látszódnának
2/5 A kérdező kommentje:
Nem. Azért nem látszódnak mert sz{rt se edzettem még soha a hasamra. Ergo nincs is rajta semmi izom :D Ami meg van az nem látszódik mert nagyon kicsi. szeirntem.
2012. ápr. 25. 18:46
3/5 anonim válasza:
nem az a probléma hogy nincs izom! mindenkinek kockás a hasa a zsír és vízréteg alatt(ez nem edzés kérdése) ha nincs zsír a hasadon amint említed akkor valószínű víz réteg van rajta amit el tudsz távolítani nátrium megvonással az az só megvonással de ez nagyon nehéz vízből is nátrium menteset kell innod! a másik lehetőség még a bőr vastagsággal lehet gond valakinek vastagabb a bőre nekik nehezebben látszódnak az izmaik ez ellen nem lehet mit tenni ez genetika
4/5 anonim válasza:
Ahhoz, hogy növekedjenek a hasizmaid (is) tömegnövelő étrend is kell. Persze hasedzés mellett. Akkor pedig fog jönni zsír is. Ha megvan a kellő izomtömeg, utána leszálkásítod diétával és aerob edzéssel és kész a kockahas.
5/5 anonim válasza:
na a sok szakértő...
Nyilván, ha vékony alkat vagy, könnyebb előhozni a kockákat a hason.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!